CímlapsztorikMisztikum

Égre vetített hologramokkal fedik el előlünk a Földet fenyegető kisbolygót: közeleg a becsapódás?

Marduk csillaga már tényleg a Naprendszerben van? Mi az igazság, és hogy függ össze az égre generált hologramokkal?

Egy bizarr elmélet látszólag ijesztően pontosan magyarázhat meg mindent?

Tényleg mind veszélyben vagyunk és ütött a Föld órája?

Hirdetés

Összeesküvés, bizonyítékok nélkül?

Az elmúlt hetekben, hónapokban számtalan fórumon, Youtube videóban, és egyes külföldi oldalakon is felmerült egy rendkívül bizarr, nagy port kavaró összeesküvés-elmélet.

Ez az elmélet azt állítja egyes dokumentumokra és bizonyítékokra hivatkozva, hogy a HAARP antennarendszer és a chemtrail jelenség nemcsak, hogy összefügg, de valójában egy nagyobb rendszer részét képezik.

Nos, mindkét dolog mögött van pár apró igazság morzsa, de alapvetően téves információkon alapulnak.

A chemtrail létezésére sem találtak mind a mai napig megcáfolhatatlan bizonyítékokat, sem a HAARP időjárás befolyásoló műkdösérére.

Sőt, ez utóbbi egy olyan antenna rendszer, mely technikailag, műszakilag sem alkalmas időjárás, vagy az ionoszféra befolyásolására.

Az összeesküvés elmélet azonban tovább lép és egy lehetséges világvégéről beszél, melyet eltitkolnak a Föld lakossága elől.

Állítólag hologramból felhúzott illúziót látunk az égen

Szerintük létezik egy titkos csoport, vagy program, melynek célja és feladata nap mint nap hologramokat kivetíteni az égre.

Eszerint az égbolton nem a valóságot látjuk, hanem egy illúziót, mivel valami hátborzongató dolgot akarnak eltakarni vele, amíg csak lehet.

Egyesek szerint azért van erre szükség, mert egy idegenekkel folytatott háború dúlhat a Föld körüli pályán, és a Hold körül.

Hirdetés

Mások viszont úgy vélik, hogy egy ennél is nagyobb kataklizmát, és annak elkerülhetetlenségét akarják “elkenni” a kivetített hamis holografikus égbolttal.

A Nibiru hívők szerint ugyanis a világ titkos szervezetei, és a NASA, valamint a Pentagon már több évtizede tud arról, hogy a Nibiru egyszer el fog haladni mellettünk, vagy össze is fog velünk ütközni.

Mivel ez elkerülhetetlen lesz, azt számolták ki a 70-es években, hogy valamikor a kétezres éveket követően már olyan közel lesz a bolygó hozzánk, hogy egyes földi távcsövekkel, amatőr csillagászati eszközökkel is látni lehet.

Ilyen észlelésekről több ízben be is számoltak egyes helyeken világszerte – állítják.

Nibiru: a létező nemlétező…?

A legtöbb ilyen felvételen egy azonosítatlan, sötét, vöröses, hol pedig barnás objektum látható a távolban.

Mivel a Nibiru egy hatalmas égitest, nagy valószínűséggel még igen messze jár, ennek ellenére ma már közel Hold méretben lenne látható az égbolton, ha nem vetítenének folyamatosan egy hamis képet az égre.

A bizarr elmélet hívei szerint a közelgő Nibiru gravitációs hatásait már most érezni lehet, pedig még csak a Naprendszerünk legkülső peremén jár.

Ezeket az észleléseket szerintük a NASA mindig azzal próbálja eltusolni, hogy valójában légköri anomáliák, fényvisszaverődés, lencsehatás, vagy más dolgok láthatóak rajtuk.

A nagyon nyilvánvaló felvételeket pedig teljesen elhiteltelenítik, hogy az emberek ne higgyék el, hogy valóban közeleg a Nibiru.

Az elmélet hívei szerint ugyanis ezzel globális kataklizma robbanna ki a bolygón.

Az óriási pánik elkerülése a cél?

Óriási pánik alakulna ki, ha megtudná az emberiség, hogy egy gigantikus bolygó tart felénk, és néhány éven belül összeütközhetünk vele, megsemmisítve az emberi kultúrát és a Földet

-állítják.

A komplett társadalom összeomlana. Nem járnának be az emberek dolgozni, nem fizetnének semmiért.

Teljesen gátlástalanok és önzőek lennének, mivel mindenki megpróbálná kihasználni azt a keveset, ami még hátravan.

Nem véletlen vannak a hologramok az égen tehát ezen összeesküvés elmélet szerint.

A NASA és a kormányok gőzerővel azon dolgoznak, hogy tervet hozzanak létére az ütközés elkerülésére, mielőtt nyilvánvalóvá válna minden az emberek számára

-vélik.

Az elmélet kitér arra, hogy előbb vagy utóbb az elkövetkező 1-2 évben komoly hatással lesz ránk az egyre közeledő Nibiru gravitációs hatása, és rengeteg földrengés, és extrém mértékű időjárás változás, áradás, valamint cunami fog végigsöpörni a bolygón.

A protokoll szerint először a túlzott Naptevékenységre fogják kenni a dolgot, de idővel erre a független kutatók is rá fognak jönni, és már nem lehet az információt titokban tartani.

Végül lehull majd a lepel, és “kikapcsoljak” a hologram égbolt rendszert, leállítják a programot.

Ekkorra fog tudatosulni mindenkiben, hogy az emberiség saját kihalásával néz majd szembe. Az elmélet bár meglehetősen bizarr és kétes, sokan elhiszik, és úgy gondolják, lehet benne némi logika.

Az egész csak mítosz?

A szkeptikusok szerint viszont a Nibiruról szóló információk nagy része inkább mítosz, amolyan legenda.

A holografikus illúzióhoz szükséges technológiáról bár el lehetne képzelni, hogy napjainkban akár működhetne is hasonló, mégis minimum több ezer ember bevonásával járna világszerte számos országban.

Az pedig biztos, hogy egy ekkora projekt nem maradhatna titokban, különösen úgy, hogy egy közelgő világvégét próbálnának eltitkolni.

Ugyanakkor azt a NASA korábban több ízben elismerte, legalábbis nem zárta ki, hogy létezhet egy hatalmas, a Földnél nagyobb kőzetbolygó a külső Naprendszerben, mely néhány ezer évenként kerüli meg a Napot.

Ebben az az igazság, hogy a csillagászok valóban nem zárják ki, hogy van egy eddig ismeretlen bolygó a Naprendszer külső peremvidékén.

A Nibiru-összeesküvés hívei ebbe szoktak “belekapaszkodni”

A legtöbb tudós és szakértő merő blődségnek tartja az egészet.

Te mit gondolsz? Tényleg eljöhet a nap, amikor a Nibiruval ütközünk?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!