CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

Leigázhatják az emberiséget és új vallást kényszeríthetnek ránk az idegenek – állítják a tudósok

Tudósok számoltak be róla, hogy ha ránk találnak a földönkívüliek, annak katasztrofális hatása lenne a fajunkra nézve, amit el kell kerülnünk.

A tudósok figyelmeztetnek: a halálos ítéletünket írjuk alá az űrbe sugárzott üzenetekkel.

Sürgősen le kellene állnunk ezekkel, mielőtt felhívjuk a figyelmét egy olyan civilizációnak, mely csak kizsákmányolni és pusztítani akar.

Hirdetés

A legtöbb tudós ugyanis ma már abban ért egyet, hogy a technológiai és értelmi fejlettség nem egyenlő az érzelmi intelligencia fejlettségével.

Vagyis ha az idegenek fejlettek, még nem biztos hogy empatikusak.

A szakértők szerint semmit sem tudunk arról, hogy más világokban kialakult civilizációknak milyen ideológiai felépítése van, milyen társadalmakban élnek és ott mi az elfogadott.

Az is lehet, hogy semlegesek lesznek velünk szemben, ebben az esetben úgy fognak figyelembe venni, mint a felfedező a hangyabolyt, amire rátapos, miközben nézelődik – hozták fel a nyugtalanító példát.

Azonban sokkal rosszabbul járunk, ha egy úgynevezett “sáska” civilizációval találkozunk.

Az effajta civilizációk úgy élnek túl, hogy bolygóról bolygóra vándorolnak, lelakják azt és felélik minden erőforrását, és ha van őshonos faj az adott bolygón, vagy elpusztítják, vagy rabszolgasorba tasztíják.

Sőt, egyes fajok átnevelő táborokat hozhatnak létre, ahol az embereket erőszakkal és egyéb manipulációkkal “megtörik” és a saját oldalukra állítják.

Hasonló elven működnek a kínai ujgurokat átnevelő táborok…

Ráadásul akár a saját vallási ideológiájukat is ránk kényszeríthetik, azaz egy új világvallást hozhatnak el a rabszolgasorba taszított Földre – vélik a tudósok.

Hirdetés

Ezért kellene kétszer is meggondolni, hogy mennyire hívjuk fel magunkra és a Földre a figyelmet, mert ki tudja, milyen ártó szándékú életformák pásztázhatják az üzeneteket…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!