Misztikum

A bennszülött cseroki indiánok szerint 4 erőszakos faj van az univerzumban, az egyik az ember…

Egy cseroki kutatódoktor “csillagember” tanulmányai az emberiség ősi múltját és földönkívüliek bizonyítékát tárja fel?

Titokzatos indián törzs, rejtélyes múlttal

Dr. Clarke életeb során rengeteg alkalommal ellátogatott olyan viszonylag érintetlen ősközösségekbe, mint a cseroki közösségek Amerikában.

A Hayes-hegységben élő csoport Alaszka egyik legtitokzatosabb indián közössége, ugyanis sokan úgy tartják róluk, hogy ősi, kozmikus múlttal rendelkeznek.

Hirdetés

Rejtélyes módon ugyanis mitológiájuk hemzseg a csillagokról és az égi emberről szóló beszámolókról, a szimbólumrendszerük, motívumaik is nagymértékben tartalmaznak Napot, csillagokat ábrázoló jeleket, mintákat.

Az indiánok meséi ismeretlen égi lényekről

Dr. Clarke sokszor járt az indián közösségben, és jó barátságot kezdett ápolni egy Talie nevű indián asszonnyal, aki ott élt a rezervátumban.

Az asszony megdöbbentő dolgokat mesélt neki csillagemberekről, a kozmosz lényeiről, akik ellátogattak számtalan alkalommal a Földre.

A “modern emberiség” előtt ezek még titkok, elmondása szerint ugyanis a fajunk mgé mindig nem érett meg arra, hogy felfogja a viágegyetem és a benne lévő “élet” összefüggéseit.

Egy hatalmas űrhajó látogatása

Talie elmondta, hogy már fiatal korától kezdve találkozott úgynevezett csillaglényekkel. Az első ilyen alkalom 8 évesen érte, amikor bogyókat gyűjtögetett egy folyó mellett.

Látta, hogy egy hatalmas űrhajó ereszkedik alá az égből.

Mivel kíváncsi volt, közelebb ment. Amikor már a közvetlen közelében volt, az ajtó kinyílt előtte. Olyan volt számára, mintha egyszerűen egy lyuk nyílt volna a szerkezet oldalán.

A beszámolója alapján két gyönyörű nő fogadta, akik láthatóan nem voltak emberek, mégis hasonlítottak ránk.

“A nagyanyám azt mondta nekem, hogy a köveknek lelkük van, és megpróbáltam ezt elmagyarázni nekik. Nem hiszem, hogy megértették. De megtanították, hogyan kell gyógyítani a kezeimmel.

“A csillagorvosok megtanították, hogyan kell gyógyítani a betegségeket a kezemmel. A nagymamámnak is megtanították, hogyan kell gyógyítani. Az emberek mindenhonnan jöttek, hogy gyógyuljanak.”

-állította Talie.

Hirdetés

Kozmikus figyelők civilizációja vizsgálja a fajunkat

Talie szerint ez a civilizáció a szőkék civilizációja, az egyik legfejlettebbek voltak mindig is a kozmoszban. gyakran figyelőknek is nevezik magukat, mivel a feladatuk a kozmoszban uralkodó rend fenntartása, valamint az egyes fajok figyelemmel kísérése évezredeken át.

Csak akkor avatkoznak be, ha feltétlenül szükséges.

A védelmezendő, még nem eléggé fejlett fajokat egyfajta kozmikus rezervátum, védelem alatt tartják, ezért nem találkoztunk még idegenek nyomaival az űrben

– mesélte Talie.

Figyelik, hogyan öregednek az emberek, ezt tanulmányozzák, és próbálják megérteni, miért halunk meg annyira fiatalon.

A csillagemberek ugyanis sokkal hosszabb ideig élnek, a normális életciklusuk legalább 1000 földi évnek felel meg.

Az egyik legerőszakosabb faj az univerzumban az ember

A csillagemberek állítólag soha nem betegek, mivel rég megoldást találtak minden betegség gyógyítására, sőt, megelőzésére.

Olyan összhangban van a testük az őket körülvevő anyaggal és világgal, hogy ily módon szervezetük “önjavítóvá ” vált.

Emellett nem jellemző rájuk az önpusztítás sem, mint az emberre. Az emberről Talie szerint azt mondták, hogy az egyik legerőszakosabb faj a kozmoszban.

Talie számára az idegenek által elmondottak alapján a tanulság az volt, hogy Ők hozták az életet a bolygónkra, de jelenleg nem elégedettek azzal, ami felé elsodródott a kifejlődő emberiség.

“Azt mondták, hogy négy erőszakos faj van az univerzumban. Az egyik közülük az ember.”

Dr. Clarke állítása szerint interjúalanya, Talie elképesztően hosszú ideig élt, 95 évesen halt meg, akkor is egyszerűen “elaludt”, és ereje teljében volt.

A csillagemberek ősi tudását a cseroki indiánok ma is ápolják, és próbálnak legalább ők azon az önfenntartó, erőszakmentes ösvényen maradni, a természet harmóniáját követve, amit a Figyelők szántak nekünk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!