Érdekes világ

A Börzsöny mélyén lévő aranytartalék mentheti meg és teheti újra nagyhatalommá Magyarországot?

A sikeres vállalkozó (akit érdekes módon megpróbáltak megmérgezni is) töretlenül hisz benne, hogy a hegységből kinyerhető nemesfémből kifizethetjük majd a teljes magyar államadósságot. Részletek a kommentekben.⬇

Megmérgezhették, majd halálhírét keltették, de az orvosok tudásának hála mégis él a börzsönyi aranybánya megálmodója, Varga István.

Az egész már csak azért is nagyon érdekes, mert sokan úgy vélik, hogy szándékosan valaki vagy valakik el akarják tenni láb alól.

Hirdetés

Vajon kinek, kiknek lehet az érdeke, hogy a Magyarországot az adósságokból kimentő aranykincsek soha ne kerüljenek felszínre…?

„Valahogy patkányméreg került a szervezetembe. Az a meggyőződésem, hogy valaki szándékosan próbált megmérgezni, de ezt bizonyítani nem tudom, ezért rendőrségi feljelentést sem tettem”

– mondta a vállalkozó.

Beszállítottak a kórházba, ahol napokig intenzív osztályon ápoltak

– árulta el az üzletember.

A Hun-Bányászati Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Kft. tulajdonosa nem kisebb tervet dédelget, mint hogy kitermeli a szerinte a Börzsönyben szunnyadó aranyat és ezüstöt, amiből a magyar államadósságot is vissza lehet fizetni.

Úgy véli, hogy Magyarország harmadik legmagasabb hegysége 500 milliárd euró értékű nemesfémet rejt, amit 35 év alatt lehet kitermelni.

Varga úr tisztában van vele, hogy sokan csupán egy álmodozót látnak benne.

Igen, rám sütötték ezt a bélyeget, de engem nem zavar. Villamosmérnök vagyok és közgazdász, a reáltudományokban pedig nem léteznek álmok, csak tények.

Hirdetés

Én is az utóbbiakra hagyatkoztam egész életemben. Laboratóriumban vizsgált kőzetminták állnak rendelkezésemre!

Tény, hogy korábban is végeztek már kutatásokat a területen, viszont súlyos hibákat követtek el!

A kivett mintákat ugyanis olyan primitív laboratóriumokban vizsgálták, melyekben csak a szabad szemmel látható aranyszemcséket voltak képesek kimutatni.

Azóta viszont fejlődött a tudomány!

– magyarázta az üzletember.

A feltaláló érvelése szerint a Börzsöny egy vulkanikus hegység, melyben a földtörténelem során több száz kitörés történt, melyek során rengeteg aranypor felhalmozódott a vulkanikus iszapban az 500 méteres, bányászható mélységig.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.