Érdekes világ

A CIA, a testből kiszakadó tudat és kozmikus tojás után kutatott

Titkos akták tárultak fel,a CIA erősné érdeklődött az anyagon túli világ működése iránt. Ha ennek csak a fele igaz, nem fogsz többé nyugodtan aludni…

Hihetetlen, de igaz, az állami finanszírozású CIA 1983-ban pont azt kutatta, hogy az agy manipulálásával hogy lehetne dimenziók között utazni.

A kutatást Wayne M. McDonnell alezredes és Itzhak Bentov biomérnök vezette, az eredményeit pedig 2003-ban hozták nyilvánosságra. McDonnellről nem sok információ található az interneten, és a jelentés valójában csak az ő véleményét mutatja be, nem a hadseregét vagy a CIA-ét.ű

Hirdetés

A CIA ezt a Gateway Experience nevű elméletet vizsgálta, azonban nem ők találták azt ki, hanem egy rádiós szakember, Robert Monroe.

Monroe az 1950-es években kezdte el vizsgálni, hogy különböző hangok hogyan hatnak az emberi agyra. 1956-ban létre is hozott a cégén belül egy kutatás-fejlesztési részleget, amely csak ezzel foglalkozott.

Két évvel később azt állította, hogy több kísérlet után testen kívüli élménye volt, 1971-ben pedig könyvet is írt ezekről az esetekről.

Nem sokkal később, 1972-ben az amerikai hadsereg megtudta, hogy a szovjetek például pszichokinézissel kísérleteznek, hogy az okkultra épülő kémkedési módszerekkel álljanak elő.

A Gateway is ebbe a projektbe tartozott.

A projekt lényege az volt, hogy az agy két féltekéje azonos hullámhosszra kerüljön – vagyis az, hogy az agyhullámok amplitúdója és frekvenciája szinkronba kerüljön.

Az alezredes szerint ha két oldalról különböző hangokkal bombázzák az agyat, akkor össze tudják zavarni, és a két félteke azonos hullámhosszon kezd el működni.

Ebben a mély meditációs állapotban a tudat kitágul.

A jelentés szerint

Hirdetés

„a Gateway Experience alapvetően egy olyan tréningrendszer, amelynek célja, hogy a bal és a jobb agyfélteke közötti agyhullámok amplitúdóját és frekvenciáját erősítse, fokozza és koherenciát teremtsen, hogy végül még az idő és a tér korlátait is átléphessük”.

McDonnellék szerint a résztvevők így jobban meg tudják érteni az univerzum titkait.

Bentov szerint ha az ember elért ebbe az állapotba, akkor a teste a mikromozdulataival elkezd 6,8 és 7,5 hertz között rezegni, ami szinte pont annyi, mint a Föld ionoszféra-üregének rezonanciája.

Bentov azt írja, hogy a test vibrálásából keletkező jel a másodperc hetedrésze alatt körbe tudja járni a bolygót, és gyakorlatilag minden anyagon képes átmenni, tehát tökéletes a telepátiára.

Tehát a test és a Föld gyakorlatilag egy nagy energiakontinuummá válik, de ez nem minden: az összes többi, hasonlóan beállított elme is beleolvad ebbe a masszába.

Bentov azt írta, hogy „a lényeg az, hogy az egész ember, az agy, a tudat és minden más, akárcsak az őt körülvevő világegyetem, nem több és nem kevesebb, mint energiamezők rendkívül összetett rendszere”.

A végtelenben lévő energia a téridő síkon kívül áll, McDonnellék szerint minden dimenziót átjár.

Ezt Abszolútnak nevezik, és a Gateway célja az, hogy az emberek tudatát a téridőn kívülre helyezze, hogy eljusson az Abszolúthoz.

Bentov szerint ez az Abszolút körülvesz egy kozmikus tojást, azaz az univerzumot.

Azért tojás, mert úgy néz ki, hogy középen van egy mag, ami tulajdonképpen összenyomott energia.

Ebből a magból egy fehér lyukon át folyamatosan „anyag” áramlik, ami a tojás héját alkotva visszafelé áramlik, majd visszakanyarodva egy fekete lyukon keresztül visszatér a magba, amit egyébként az Abszolút táplál.

Ez az anyagfolyam alkotja az univerzális hologramot, azaz tóruszt (ez gyakorlatilag egy lyukas fánk alakú alakzat, amely forog).

Ez az egész hologramelmélet egyébként nem csak McDonellék kreálmánya: elméleti fizikusok már évtizedek óta játszadoznak a gondolattal, hogy a 3D-sként tapasztalt világunk valójában kétdimenziós, ami sok fizikai problémát leegyszerűsít.

A jelentések szerint volt egy kísérlet, amiben a résztvevők az Egyesült Államok egyik partján lementek Focus 12-be, így a tudatuk egy szempillantás alatt át tudott utazni a másik partra, ahol egy laboratóriumban le kellett olvasniuk 10 számot egy képernyőről.

McDonnell szerint a legtöbben ébredéskor több számot is felidéztek, emiatt biztos benne, hogy a tudatuk átszelte a kontinenst, de mind a 10-et senki nem tudta felidézni.

Bár McDonnell nem volt teljesen meggyőzve a hírszerzési potenciálról, igyekezett jó színben feltüntetni a Gatewayt.

Azt írta, hogy hatékonyabb, mint a transzcendentális meditáció, a jóga vagy más, hasonlóan spirituális módszerek, mert nincs szükség végtelen türelemre és arra, hogy az alany teljesen beleélje magát egy hitre épülő rendszerbe.

Jelentését azzal zárta, hogy szerinte ez egy jó projekt, ami valószínűleg hasznos lenne, bár némi finomhangolásra szorul.

A jelentésnek itt vége is, gyakorlatilag arról szól, hogy érdemes lenne kiterjeszteni a programot. Nem tudni, hogy a CIA azóta szerzett-e híreket a Hemi-Sync használatával.

A Monroe Institute Hemi-Sync Journal című folyóiratának egyik 2001-es számában egy Raymond O. Waldkoetter nevű személyzetirányítási elemző, aki a folyóirat szerint a hadseregnek is bedolgozott, azt írta, hogy a sereg 1978 óta kísérletezik a Hemi-Synckel, de 1982–1983-ig annyit értek el vele, hogy néhány kísérleti alanynál segített a tanulási folyamaton, a stresszkezelésben valamint terápiás haszna is volt. Persze a jelentés akkor még 12 évig titkosítva volt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.