Misztikum

A földönkívüliek aggódnak a 3. világháború miatt: végső üzenet az emberiségnek

Földönkívüliek vették fel a kapcsolatot a Földdel, és vészjósló kataklizmára figyelmeztetnek.

Talán itt az ideje, hogy elkezdjünk hallgatni a buddhista földönkívüliek jóslataira, akik egy thaiföldi dombon kommunikálnak az emberekkel.

Hogy miért? Még 2019-ben azt jósolták, hogy 2022-ig elkezdődik a harmadik világháború.

Hirdetés

“Az idegenek, akikkel kapcsolatba léptünk, a Plútóról és a Naprendszerünkön kívüli bolygóról, a Logu Kata Paka Tigongról származnak. Magas erényeik és erkölcseik vannak-

-számolt be róla az ÚjVilágtudat.

A velük való kapcsolatteremtés egyetlen módja a dhamma legmagasabb szintű gyakorlása.”

2019 augusztusában a közép-thaiföldi Nakhon Sawan városában található Khao Kala domb – ami lefordítva “a mennyország városa”

– a világ fősodorbeli hírei közé került, amikor a rendőrség gyanús körülmények között megrohamozta, mert az UFO- és földönkívüli-hívők találkoztak ott, hogy meditáljanak és kommunikáljanak a plutóiakkal, valamint Logu vagy Loku lényeivel.

Wassana Chuensamnaun, Cherd Chuensamnuan lánya vezette a telepatikus találkozókat, aki 1997-ben először lépett kapcsolatba az idegenekkel.

A plútóiaknak nincs fizikai testük, és energiából állnak, Logu Kata visszahúzódó lakói viszont “karcsúak, kicsik, ezüstös humanoidok” fejlett technológiákkal.

Miközben a dombot turisztikai látványosságként népszerűsítik – Thaiföld 51-es körzete -, a helyiek nem nagyon örülnek a tömegnek, és különösen a harmadik világháborúról tárgyaló UFO-hívőknek.

A kapcsolattartó és a Harvardon képzettséget szerzett orvos, Dephanom Muangman 2017-ben felfedte, hogy az egyik földöníkvüli adta át neki ezt az üzenetet, és a 2019-es találkozón Wassana Chuensamnaun elmondta, hogy a plútóiak egyre jobban aggódnak a közelgő nukleáris holokauszt miatt.

Hirdetés

“A plútóiak aggódnak a Földön zajló pusztító dolgok, háborúk és környezeti problémák miatt.

Mindez nagy hatással van bolygónkra.

Lehetőséget akarnak adni néhány embernek arra is, hogy beszéljenek velük, hogy jobban megismerjék őket. És ha az emberek elpusztulnának egy atomháborúban, az idegenek segíthetnek a túlélőknek helyreállítani az emberi civilizációt.”

De ha ilyen fejlettek és annyira törődnek az emberekkel, miért nem akadályozzák meg a nukleáris holokausztot?

“Nemrég azt mondták az idegenek az embereknek, hogy 2022-ben ki fog törni a harmadik világháború, de minden módon megpróbálják elkerülni ezt a konfliktust, amely teljes pusztuláshoz vezet.”

Míg a helyszín egy jól ismert buddhista meditációs központ, UFO központként is ismert.

Évente sok lakos érkezik a Khao Kala-dombra, hogy UFO-kat lásson, miközben a hétfejű kígyó szobra alatt álló óriási Buddha-szobornál meditálnak. Sokan úgy gondolják, hogy a domb egy portál vagy csillagkapu, és így utaznak a plútóiak és a lokui látogatók a Földre.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.