Egyéb

A Holdon 250 millió állampolgár él? A CIA egyik volt embere kitálalt – állítja több forrás

Mi a teljes igazság a Holddal kapcsolatban? Tényleg létezik egy titkos együttműködés, és az ember csendben interplanetáris fajjá vált?

John Lear, egykori CIA-s kitálal

Az egész onnan robbant ki, hogy a CIA alkalmazásában álló egykori polóta egy interjúban mmegdöbbentő dolgot állított.

Úgy is mondhatnánk, hogy leszólta magát, de nem egészen erről van szó, sokkal inkább gyanítják úgy, hogy szánt szándékkal szivárogtatott.

Hirdetés

Az egykori CIA-s ember azt állította, hogy az idegenekkel kapcsolatban a Holdról olyan információkkal bír, amik a feje tetejére állíthatnák az USA kormányzatát.

Mivel valóban a CIA alkalmazásában volt John Lear, ezért szavainak óriási súlyt adtak, hiszen alapvetően egy hitelesnek gondolt figuráról van szó.

Amit állít, az pedig nem kevesebb, mint egy titkos összeesküvés és kooperáció a földönkívüliekkel.

250 millió állampolgár a Holdon

A Hold lakott, és valójában nem is egy égitest, hanem egy hatalmas szerkezet, egy műhold, melyet sok-sok ezer, vagy millió évvel ezelőtt “tettek ide”.

Elmondta, hogy a Holdon mesterségesen gerjesztett lélegezhető levegő is van.

Ez totális sci-finek tűnhet, de emlékezzünk egy nem túl régi felfedezésre, mely azt állította, hogy nagy mennyiségben találtak oxigén részecskéket a Hold felszínén és a légkörben.

Titkos kooperáció

A NASA és a Pentagon titkos missziók, űrprogramok keretében valósított meg valamit, az emberek háta mögött…

Szerinte az Apollo-missziók során fedezték fel az idegeneket, de már azelőtt sejtették, hogy van valami fejlett civilizáció az égitesten, és az űrverseny csak egy álca volt ahhoz, hogy az egész Apollo-programot megvalósítsák.

Azóta a Hold egy olyan hely, ahol 250 millió idegen és földi állampolgár dolgozik együtt, egy titkos és mindent átszövő kutatási program keretében.

Ennél többet nem tudni, így az sem tiszta, hogy pontosan milyen kutatásokról van szó, de az bizonyos, hogy napjaink technológiai újításaihoz nagyban hozzájárulnak a Holdon felfedezett és kikísérletezett dolgok

Hirdetés

A Hold rejti az igazságot

A Hold nem az tehát, aminek látszik. Sokkal összetettebb a múltja, és ma is nyüzsgő égitest, aminek kihasználták az adottságait.

A Hold sötét oldala valójában fényesebb, mint bárki hinné, hatalmas városok fényei világítják be, ha valóban igazak John Lear állításai, amit ironikus módon nem tudunk leellenőrizni, így azt mondhat, amit akar.

Az viszont a földhöz ragadtabbakat is elgondolkodtathatja, hogy miért nem mentünk vissza annak idején a Holdra, és hogy a NASA vajon miért kerülgeti ma is, mint macska a forró kását…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!