Érdekes világ

„A pórázt láttam, hogy bent van, gondoltam, a kutya is” kilométereken át vonszolta a halálba saját kutyáját egy 24 éves férfi

A döbbenetes eset az egész országot kiakasztotta!

Bognár József a Fehérvár Televíziónak elmondta, hogy egy percig sem vitatja, felelős a kutyája haláláért, hiszen figyelmetlen volt, ezért pusztul el Guba, a négyéves keverék kutya, amely másfél évvel ezelőtt került hozzá.

A férfi azt állítja, január 2-án hajnalban a Sarló utcából dolgozni indult Szabadbattyánba, amely útra minden nap vele tart Guba is, akire a munkaidő végéig József nagymamája vigyáz.

Hirdetés

„A pórázt láttam, hogy bent van, gondoltam, a kutya is bent van”

– mondta a férfi, aki Szabadbattyánban vette észre, hogy valami nincs rendben.

A lámpás kereszteződésnél furcsa zajra lett figyelmes, ugyanis akkor szakadt ketté a póráz, amelyet az út mellett később meg is talált a nyakörvvel együtt.

József visszafordult és keresni kezdte Gubát, majd az öccse telefonon értesítette, hogy a kutya tetemét a Balatoni úti benzinkút mellett megtalálták.

Amikor a gazda odaért, már a rendőrök és az ASKA állatotthon munkatársai is a helyszínen voltak.

„Olyan nincs, hogy valaki húz maga után egy kutyát és nem veszi észre. Annak a kiskutyának sírni kellett, üvölteni kellett, hiszen borzalmas kínok között halt meg.

Ha valaki látta az eseményt, mindenképpen jelentkezzen a rendőrkapitányságon”

– mondta a menhely vezetője, Molnár Tamásné, aki nem érti, hogyan történhetett a tragédia.

Bognár József a nagymamája kertjében temette el a kutyát. A férfi azt mondta, már a kiskutyája elvesztését sem tudja feldolgozni, de az emberek utálkozó és fenyegető üzenetei még nagyobbá teszik a traumát.

Hirdetés

A közösségi oldalakon népharag zúdult a gazdára, megszámlálhatatlan hozzászólásban és privát üzenetben ítélik el őt.

A legtöbben a férfi halálát kívánják, de a Sarló utcában és a család házánál többen megfenyegették őt, sőt, az interneten felmerült az is, hogy kábítószert fogyasztott, ám ezt tagadja a gazda.

„Az illetékes hatóság tesztet is csináltatott velem, minden negatív lett” – mondta.

A férfi felmondta az albérletét, felfüggesztette összes közösségi médiás jelenlétét, s nem mer egyedül közlekedni.

Bognár József hozzátette: felelős Guba haláláért, de – mint fogalmazott – szándékosan sosem ártott volna a kutyának, szerinte baleset történt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!