Misztikum

A pszichogén halál fázisai: amikor az életerő kezdi elhagyni a tested és a lelked!

Erről tudnotok kell, nagyon veszélyes és sokakat érint…

Egyszerű és gyanútlan gondolatokkal és érzésekkel kezdődik… aztán teljesen leural, mígnem mindennek vége!

Sokan vannak az első fázisban, és észre sem veszik…

Hirdetés

Létező jelenség, tele rejtéllyel

John Leach, az angliai University of Portsmouth „Orvoslás extrém körülmények között” kutatócsoportjának egyik vezetője régóta kutatja a jelenséget.

Elmondása szerint a folyamat nagyon hamar képes bekövetkezni a legújabb vizsgálatok alapján, már akár szűk 3 hét alatt végigmenetelhet bárki a pszichogén halál “mezsgyéjén”, egyes fázisain, melynek végén az vár ránk, hogy önkezünkkel vetünk véget az életünknek.

A pszichogén halál egy ténylegesen létező jelenség, nem valami megfoghatatlan fogalom.

Ez lényegében azt jelenti, hogy valakit egy nagyon súlyos trauma ér valakit, olyan, amit alig vagy egyáltalán nem tud utána feldolgozni.

Ilyenkor az illető személy mivel úgy érzi, hogy nincs semmilyen menekvési útvonal a helyzetből, eldobja magától az életet.

A pszichogén halál fázisai

Szociális visszahúzódás

Nem hajlandó kilépni a komfortzónájából, inkább a saját kényelmes buborékában él, teljesen mellőzve a család és a barátok társaságát.

Fásultság

Nem érdekli semmi, az sem, hogy a legközelebbi hozzátartozók élnek vagy meghaltak. Teljesen közömbös minden történés iránt, kivész belőle minden életigenlés, és -energia.

Abulia

Az apátia olyan szintre fokozódik, hogy felfüggeszti a szokásos hétköznapi cselekedeteket, nem hajlandó beszélni, és semmilyen táplálékot vagy folyadékot fogyasztani.

Pszichikus akinézia

Az illető nem válaszol semmilyen fizikai stimulusra, így az intenzív fájdalomra sem. Ha orvosilag nem kap segítséget, bekövetkezik a halál.

Hirdetés

Pszichogén halál

A folyamat vége, amikor úgy dönt az illető, hogy feladja, és a halált választja.

Ha úgy érzed, egyedül nem megy

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!