CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

A Vatikán közelmúltban végrehajtott elhallgatott Ördögűzései: erősödik a gonosz a világban?!

Egy olasz író megdöbbentő információk birtokába jutott rengeteg a Vatikánban is ténykedő kulcsembertől.

Ha ennek csak a fele igaz, márpedig a forrás alátámasztott, és az író is azt állítja, hogy a megszólaltatott szereplők valósak, akkor elgondolkodhatunk azon, hogy közelegnek a Végidők.

Ez ugyanis azt jelentené, hogy az utóbbi években fölerősödött a gonosz a világban.

Hirdetés

A rémület királya pedig hamarosan leszületik a Földre, hogy megtörténjen a nagy elragadtatás és a második eljövetel…?

Fabio Marchese Ragona olasz újságíró egy nemrég kiadott könyvében megdöbbentő dolgokat tár fel.

Elmndásam szerint a Vatikánban az utóbbi években is voltak elhallgatott, avgy szándékosan eltusolt, alig nyilvánosságot kapó ördögűzések.

A Sátán ugyanis újra és újra lecsap a világban: a sötétség hadseregét pedig manifesztálni próbálja, emiatt egyre több a háború, és egyre több ember lelkét ragadják el különféle démonok.

Gyakorlatilag mentális hadviselés zajlik a lelkeink ellen. A korszellem már rég eltávolodott Istentől, és bizonyos értelemben már maga az egyház is velejéig korrupt és romlott.

2013-ben Ferenc pápa is elvégzett egy ördögűzést, ekkor töltötte az első pápai évét.

Ez egy távoli ördögűzés volt, amit egy mexikói férfin követett el a Vatikánban. A démon egy Angel V-ként ismert személybe szállt bele.

Később kiderült, hogy egyszerre 4 démon is jelen volt a férfiban.

Később egy üzenetet hagyott meg a Sátán a férfin keresztül a papoknak: “Angel akkor fog megszabadulni, ha az országban megváltoztatják az abortusztörvényt.”

Hirdetés

“A négy démon még mindig a férfi testében van, és azt mondták, hogy a Szeplőtelen Fogantatás napján, december 8-án távoznak, de – Angel lelki atyja elmagyarázta nekem – nem tudjuk, melyik évben.

Érdekes tény: amikor a pápa Mexikóban járt 2016-ban, ő is Moreliában volt, ahol Angel él, és a Rómába tartó járaton ‘mennydörgött’ az abortusz ellen!”

Az abortusz az ország két részének, Mexikóvárosnak és Oaxaca államnak a kivételével szigorúan korlátozott.

A Sátán a 2012-es év óta kezd egyre erősödni a világban, ennek látható jelei vannak a korszellemben és az emberek egymással szembeni elhidegülésében is.

Ivan Dias bíboros ördögűzést hajtott végre a Szent Péter téren 2012-ben a svájci őrházban. Aznap az ördög megmutatta magát, amikor XVI. Benedek a téren szentmisét tartott.

“Ratzinger szavai nagyon bosszantották az ördögöt, aki az ördögűzés során gyakran ocsmányul beszélt róla.”

Az ördög mindannyiunk része.

Az Isten felszabadított minket Jézus által, de közeleg a kárhozat, emiatt az utóbbi években egyre több titkos csatát kellett a Vatikán felkent ördögűzőinek megvívni a gonosszal.

Még egy ideig vissza tudják verni a sötétség seregét. De vészesen fogy az időnk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.