CímlapsztorikÉrdekes világ

Agenda-21: a népességcsökkentés “szent ügy” és már titokban tényleg zajlik?

“A kevesebb ember több oxigént jelent…” Mitikus küzdelem zajlik a társadalom tudta nélkül, a társadalom teljes egésze ellen?

Agenda-21 protokoll: tényleg titokban csökkentenék a népességet 2030-ig?

Létezi egy nagyon régóta terjedő, egyre népszerűbb összeesküvés elmélet, miszerint a világelit, a felső tízezer egy úgynevezett Agenda-21 protokoll mentén csökkentené az emberi faj létszámát a bolygón.

Ehhez különféle rejtett eszközöket vetnének be vagy vetnek be.

Hirdetés

Csöndes,a lig észrevehető módszerek után láthatóbb módokon akarják állítólag a Föld emberi populációját 500 millió alá csökkenteni.

A konteó hívei szerint mindezt 2030-ig akarják véghezvinni, mielőtt még teljesen összeomlik a globális éghajlat az emberi szennyezés hatására, vagy kifogynak a Föld erőforrásai.

Vagyis a legalsó társadalmi rétegek alól egyszerűen kihúznák a talajt, és különféle módokon évek alatt lecsökkentenék a bolygó lakosságát a “kívánt”, és kőbe vésett 500 millió alá.

Ez áll egyébként a Georgia emlékművön is:

“Gondoskodj arról, hogy az emberiség 500 millió fő alatt maradjon, folyamatos egyensúlyban a természettel.”

Sokan pedig úgy értelmezik ezt, mint az Új Világrend létrehozói által követendő irányelvet

A civilizáció úgy menthető meg, ha előbb lenullázzuk?

Az állítólagos Új Világrend nem az emberiség ellen van – vélik – hanem az emberiség fennmaradását hivatott biztosítani.

Ehhez azonban az kell, hogy az emberiség létszámát jelentősen lecsökkentsék.

A Scientific American nemrég megjelent cikke: “A népességcsökkenés jobbá fogja tenni a világot” őszinte címével hívta fel magára a figyelmet. Bár tartalmában nincs semmi megdöbbentő újdonság azok számára, akik összeesküvés-elméletek nélkül egyszerűen a legújabb ideológiai irányzatokat követik.

Hirdetés

Ahogy Stephanie Feldstein szerző írja: “A népesség csökkenése enyhíteni fogja azt a nyomást, amelyet kilencmilliárd ember nehezít bolygónkra.

A Biodiverzitás Központ népesedési és fenntarthatósági igazgatójaként látom, hogy növekvő jelenlétünk milyen pusztító hatással van az ökoszisztémánkra.”

A cikk azt a konklúziót vonja le, ami egyébként logikus is: ha kevesebb az ember a Földön, akkor kimutathatóan, mérhetően több az oxigén a bolygón.

“Mindenkit eltüntetni, a bolygó érdekében?”

Azoknak, akik tartanak a népességfogyás miatti gazdasági növekedés lassulásától, azt írja, hogy “figyelnünk kell azokra a figyelmeztető jelekre, amelyek arra utalnak, hogy a bolygó elérte a határait, fékezzük meg az ökológiai katasztrófát, és válasszunk más módot a jólét meghatározására, ami a méltányosságon és a természet megőrzésén alapul.”

A híres médiamogul, a CNN alapítója, Ted Turner például a legsötétebb színekkel festi le a jövőt.

A népességnövekedés (ha nem ellenőrizzük) “katasztrofális következményekkel jár:

A világ átlaghőmérséklete 8-9 fokkal emelkedik 30-40 év alatt, nem nő a növény, a legtöbb ember
meghal (kivéve azokat, akik kannibalizmushoz folyamodnak). A civilizáció össze fog omlani. A néhány túlélő olyan omladozó államokban fog élni, mint Szomália. Az életkörülmények elviselhetetlenek lesznek.

Az aszályok olyan súlyosak lesznek, hogy nem fog termés teremni. Stabilizálnunk kell a népességet. A népességnövekedés olyan öngyilkossággal fenyegeti az emberiséget, mint a termonukleáris háború.”

Még 2009-ben a bolygó leggazdagabb emberei, mint Bill Gates, Soros György, Warren Buffett, David Rockefeller és a már említett Ted Turner megalakították az úgynevezett “Good Clubot,” hogy valamilyen módon válaszoljanak az emberiség előtt álló kihívásokra. Különösen az állítólagos túlnépesedésre.

Konklúzió

Önmagában a fentiek nem jelentik automatikusan azt, hogy igaz lenne a konteó, és az, amit az összeesküvés elméletek hordanak össze az Agenda-21 protokollal kapcsolatban.

Néhány elejtett furcsa félmondaton és belemagyarázáson kívül ugyanis nem sok bizonyítékot tudnak felmutatni rá.

Ugyanakkor valljuk be: kizárni sem teljesen lehet, hogy ahogyan az idő előrehalad, egyre szélsőségesebb ötletek merülnek fel az egyre égetőbb népességnövekedés megállítására, megfordítására…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!