CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

A NASA beismerte a földönkívüliek létét? Döbbenetes jelentést adtak közre

Ez tényleg mindent megváltoztathat?

Óriási beismerés a NASA-tól

A NASA elismerte, hogy vannak megmagyarázhatatlan égi jelenségek, de például egy mikrohullámú sütő is becsaphatja a tudósokat.

Az előbbi beismerése talán minden eddigitől eltérően óriási előrelépés, hiszen korábban a NASA következetesen mindent tagadott, vagy a szőnyeg alá söpörte az ufó észleléseket és jelenségeket, akárcsak a Pentagon.

Hirdetés

A NASA nyíltan beszélt az ufókról

Szerdán megtartott első nyilvános ülését az amerikai űrkutatási hivatal UFO-jelenségeket vizsgáló új testülete, mely a NASA szemléletváltását hivatott jelképezni: mostantól nyíltan beszélnek az azonosítatlan repülő objektumokról és rendellenes jelenségekről.

A NASA szerint az UFO-ügyekkel kapcsolatban az a legnagyobb probléma, hogy az emberek többsége végletesen áll hozzá a kérdéshez: egyesek szerint a kormányok és a hatóságok eltitkolják a földönkívüliek létezését és az ufóészleléseket, míg mások már a témafelvetést is nevetségesnek tartják.

Emiatt például a repülőgépek pilótái nem szívesen tesznek bejelentést arról, ha esetleg megmagyarázhatatlannak tűnő égi jelenséget tapasztalanak -jegyzik meg.

Nem azonosíthatók ismert természeti jelenségként vagy repülőgépként

Éppen ezért a NASA már nem az UFO (unidentified flying object, tehát azonosítatlan repülő objektum), hanem az UAP (unidentified aerial phenomena, azaz azonosítatlan légi jelenség) megjelölést preferálja.

Az amerikai űrkutatási hivatal tavaly létrehozta az UAP-testületét, amely szerdán tartotta első nyilvános ülését.

Ezen elhangzott, az UAP definíciója olyan észleléseket jelent, amelyek „tudományos szempontból nem azonosíthatók repülőgépként vagy ismert természeti jelenségként”, vagyis azonosítatlan rendellenes jelenségként írhatóak le.

Már a Pentagon embere is megmagyarázhatatlan ufó jelenségekről beszél

Sean Kirkpatrick, az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumához tartozó Anomália Feloldási Hivatal (AARO) igazgatója közölte,

havonta 50-100 új UAP-jelentést kapnak, összességében pedig a teljes adatbázisuk 2-5 százalékát teszik ki azok a megfigyelések, amelyek „valószínűleg anomáliák”.

Ugyanakkor a Pentagon 2021-es jelentése szerint a katonai pilóták által 2004 óta észlelt 144 megfigyelésből egy kivételével mindegyik megmagyarázatlan maradt.

Hirdetés

Jön a “nulladik nap” a földönkívüliek létének bejelentése?

Azt egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy valami zajlik a világban.

Egyesek szerint egy földönkívüli kapcsolatfelvétel küszöbén vagyunk, mások úgy gondolják, hogy a társadalom lassú felkészítése zajlik az igazság bejelentésére.

Ezt egyes konteók szerint a nulladik napon jelentenék be,mely egy új korszakot jelezne az emberi civilizáció történetében.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!