CímlapsztorikEgészségünk

Az élelmiszer az emberiség elleni fegyverré vált? Ez lenne a 3. világháború új vektora?

Mint látható, az élelmiszer az emberiség elleni fegyverré vált. Ez lenne a 3. világháború vektora?

Új világháború az emberiség egésze ellen?

Az I. világháborút lövészárkokban vívták, nyers vegyi fegyverekkel, mint pl: a mustárgáz.

A második világháború népírtó szándéka, a fejlettebb kinetikus fegyverek és gyógyszeripari cégek által kifejlesztett vegyi fegyverek szerepe tagadhatatlan.

Hirdetés

A második világháborúból és a náci korszakból származik az IG Farben, a vegyi-Pharma konglomerátum, amelyet később három léányvállalattá vált szét.

Egyike közülük a jelenleg jól ismert Bayer. A Bayer aszpirin itthon is elterjedten használatos.

A 3. világháborúról teljesen úgy tűnik már folyamatban van, és az élelmiszer-ellátás mérgezése az egyik eszköze.

A vegyi anyagok nagyon hasonlóak az első és a második világháborúban használtakhoz, bár ahelyett, hogy a harctéren alkalmaznák őket, a mai vegyi fegyvereket az élelmiszerbe rejtik el.

A nátrium-nitrit, MSG-k és az aszpartám lassan már olyan szubakut szinten jellemző, hogy az emberek tőlük csoda, hogy még mindig élnek.

Ehelyett krónikus, hosszú távú degeneratív összeomlást okoznak testileg és lelkileg egyaránt és felelősek a globális rák, veseelégtelenség és extrém mentális rendellenességekért.

Ez a károsodás elpusztítja az elmét és a lelket, a gazdaságokat, az oktatási rendszert, a tudományos haladást, a szabad demokráciákat, sőt a kulturális integritást.

Az emberiség csendes bombázása

Ez az mérgezős annyira masszív, és olyan mélyen beágyazódik a kapzsiság által vezérelt kultúrákba, hogy csak nagyon kevés ember ismeri azt, hogy mi történik velük.

Nagyon sokan még mindig nem értik meg azt sem, hogy a védőoltások valójában lakosság mérgezését szolgálják, és egyre-másra bizonyítják be lelkiismeretes kutatók azt, hogy az oltások semmilyen védettséget nem jelentenek az emberi immunrendszer számára és értetlenül állnak annak magas nehézfém és rengeteg más adalékanyaga előtt, amikor ezek teljesen feleslegesek.

Hirdetés

Félreértés ne legyen: az egyéneket a rendszer nem az emberiségük, szellemiségük, innovációjuk és a képzeletük nagysága által ítéli meg.

Az értékelés alapja az adó, majd végső soron a “betegség kezelése nyereség” jelensége, amely gazdagítja a globális vállalatokat, miközben az embereket kemózza, sugározza, szurizza és halálra kábítja.

Egyetlen kiút van ebből az egészből:

Az egészséges élet, a TUDATOSSÁG, és a saját élelmiszertermelés.

Az emberiség jövője tulajdonképpen a becsületes kistermelő gazdák kezében van. Akinek van valamennyi földterülete, termeljen élelmiszert.

Akinek nincs, vásároljon őstermelőktől, a helyi piacokon, és ne a multik polcairól.

A gyári ételek valójában csak méregszállító rendszerek, tömeges megbetegedéseket, halált és profitot hozva.

Nem érdemes csomagolt feldolgozott élelmiszereket vásárolni. Teljesen el kell kerülnünk minden feldolgozott húst, ami nátrium-nitritet tartalmaz, köztük a szalonna, hot dog, kolbász, sonka, felvágottak, pepperoni pizza. Nem érdemes diétás italokat fogyasztani.

Az aszpartám biológiailag mérgező. A mesterséges édesítőszerek káros mellékhatásai az egeket verik.

Ne vásárolj semmilyen Kinából származó terméket mert a világ legszennyezettebb élelmiszer termelője. Nézz körül, a bizonyítékok közvetlenül a szemed előtt vannak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.