CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

“Az elhunyt szeretteikkel akarnak maradni” EZÉRT nem térnek vissza sokan a halálól egy tudós szerint

Egy kutatás szerint nem kizárt, hogy megvan a válasz arra, hogy a nagy többség miért nem tér vissza a halálból, vagy a halál közeli állapotból.

Egyre több olyan halálközeli élményről tud ma a tudomány, amit nem lehet hallucinációval vagy téveszmékkel magyarázni.

Sőt, ma már vannak olyan kísérletek, melyek során haldoklók, vagy élet és halál között lebegők agyi jeleit tudták mérni a szív leállását követően és olyan agyi jeleket mutattak számos esetben, mint amikor valaki öntudatában van.

Hirdetés

Több tudós is úgy véli, hogy a halál közeli élmények során egyesek egészen odáig jutnak az élet és a halál mezsgyéjén, hogy találkoznak az elhunyt szeretteikkel.

Sőt, egyes teóriák azt sem tartják kizártnak, hogy az elhunyt szeretteink egy másik dimenzióba kerülnek a haláluk pillanatában, és tulajdonképpen ez a túlvilág maga.

Most pedig egy nyitottabb tudós csoport azt kezdte el fejtegetni, hogy miért nem térnek vissza sokan a halál torkából.

Az evidens biológiai magyarázat nyilvánvalóan az, hogy számos esetben az élettel összeegyeztethetetlen a sérülésük vagy a betegségük, ezért ez fizikailag lehetetlen.

Azok ugyanis, akik visszatértek a halálból azt állítják, több esetben is, hogy az elhunyt szeretteikkel való találkozás olyan erejű volt, hogy hirtelen végtelen nyugalom és szeretet kerítette őket hatalmába.

Az elhunytjainkkal való találkozáson egyesek szerint mindenki átesik, aki a halálból tér vissza, de a visszatérők egy része nem emlékszik rá.

Azok egy kis része, aki soha nem tér vissza annak ellenére hogy a betegsége, vagy az állapota ezt megengedné, tehát nem került olyan súlyos helyzetbe, egyszerűen saját döntéséből marad “odaát”.

“Az elhunyt szeretteikkel akarnak maradni” – állítják egyesek.

Ez pedig egy olyan húzóerő, ami sokakat “ott tart” egyszerűen nem akarnak már visszatérni az életbe.

Hirdetés

Számukra ez a transzcendens, túlvilági lét ez az “otthonuk”, és megvilágosodnak abban a tekintetben, hogy végleg haza tértek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.