Misztikum

Az előző emberiséget egy idők előtti atomháború törölte el a Földről: a kőkorszakba süllyedtek vissza, mielőtt eltűntek?

Egyes régészek szerint ez magyarázhatja meg az emberi előtti korokból származó, láthatóan ember alkotta tárgyak rejtélyét. Tényleg éltek előttünk más emberi civilizációk a Földön?

Egy másik emberi faj nyomai a Földön

Régóta foglalkoztatja az embereket a kérdés: élhettek-e mások is rajtunk kívül a bolygón a távoli múltban?

A válasz egyértelműen az, hogy igen, vagy legalábbis nagyon is lehetséges, ettől már a vaskalapos régészek sem zárkóznak el.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedekben ugyanis sorra kerültek elő olyan leletek, tárgyak és maradványok, melyeket mesterségesen alkottak valakik.

Ezek a tárgyak azonban az emberi faj kialakulása előtti időkből származtak, így adódott a kérdés: hogyan lehetséges a puszta létezésük?

Az előző emberiség “étosza” szerint a jelenlegi emberi faj már nem az első a Földön: előttünk már többször kialakult a humánum, azonban valami miatt a múltban eltűntek, elmosta őket a történelem.

Szanszkrit iratok bizonyíthatják az előző emberiséget és az ősi nagy háborút?

Egyesek szerint egy múltbéli kataklizma lehetett az oka, hogy a minket megelőző civilizáció végül eltűnt. Sőt, a régészek szerint nem is tűnt el teljesen, pusztán kőkorszaki szintre süllyedtek vissza.

Erről pedig bizonyítékkal szolgálhatnak az indiai szanszkrit írások is.

Ezek ugyanis egy 12 ezer évvel ezelőtti atomkatasztrófáról írnak, legalábbis a leírások kísértetiesen hasonlítanak egy ilyen “jelenségre”, szinte félreérthetetlenül.

Egy olyan égi robbanást írtak ugyanis le, mely az egész eget beragyogta, utána pedig nukleáris tél és sugárzás szóródott szét a Földön.

A feljegyzésekből kiderül, hogy gyakorlatilag egy nukleáris tél leírásával találjuk magunkat szemben.

Egyes kultúrák ősi mítoszai pedig ciklusokban gondolkodtak a világról, nem véletlenül: az egyes ciklusok egy-egy emberi civilizációs korszakot zártak le.

Hirdetés

Azaz az emberiség nem először van itt a Földön. Egyes számítások szerint – amihez a Föld összes kultúrájának írásos vagy rajzolt emlékeit használták fel – legalább öt nagyobb emberi kultúra létezett, és mi vagyunk a hatodik ilyen.

5 világ is “kihalt” mielőtt mi jöttünk

5 emberi világ halhatott ki előttünk. Jelenleg mi vagyunk a hatodik emberi civilizáció a Földön.

A felvetés szerint az előző emberiség nyomai azért mutatnak egy fejlett, de a maitól bizonyos értelemben elmaradt technológiai tudást, mert az előző emberiség tagjai valójában az egész Földet behálózó, kisebb-nagyobb közösségeket alkotó atomkatasztrófa túlélők voltak.

Az atomháborúk és katasztrófák miatt a kőkorszaki szintre visszasüllyedt emberiség által hátrahagyott nyomokat találjuk meg napjainkban.

“Ezért nem találunk mobiltelefonokat, autókat, gépeket…

A fémek nagy része nem olyan időtálló, mint a kőépítmények, több száz millió év alatt egyszerűen elbomlottak.”

-állítják a kutatók, akik az Arizonai roncstelepeket hozzák fel példának, ahol egy-egy kiselejtezett autó akár 4-5 évtizeden belül képes szinte felismerhetetlenségig “felmorzsolódni” az idő kereke alatt.

Nem vetik el annak a lehetőségét, hogy az ősi múltból kerülhetnek elő modernebb eszközök, de ezek 90%-a megsemmisülhetett a Földet sújtó múltbéli atomkatasztrófa során.

Az előző emberiség újra kellett, hogy kezdje a fejlődést, kőkorszaki szinten, kőeszközökkel, de még meglévő elméleti tudással, így voltak képesek ősi, de mégis korukat megelőző dolgokat létrehozni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.