Egyéb

Az emberiség a maja Húsvét sziget civilizációjának sorsára jut: ugyanaz fog lezajlani csak globális szinten!

Kipusztuló emberiség, elkorhadó civilizáció? Sürgős lépéseket kell tennie az egész világnak.

Civilizációs válság közelít

A kormányok és a vállalatok felelőssége mellett hangsúlyozzák, hogy az egyének is sokat tehetnek ökológiai lábnyomuk csökkentéséért.

Ha nem így teszünk, akkor néhány évtizeden belül, a legpesszimistább jóslatok szerint akár 2050-re vagy 2100-ra teljesen összeomolhat az emberi civilizáció.

Hirdetés

A NASA szakemberei korábban egy szimuláció keretében szintén hasonlóan aggasztó jóslattal álltak elő.

Szerintük ugyanis ugyanaz fog végezni a jelen civilizációval, mint ami a minket megelőző nagy civilizációkkal, birodalmakkal is.

A saját pompánkba és az energiaéhségbe fogunk belepusztulni.

Túl nagyra növünk, túlságosan kiterjedtek lesznek ennek a civilizációnak a határai, amit nem bír majd el a környezet és a bolygó.

Neves természettudósok, antropológusok és professzorok egyöntetű véleménye, hogy még legjobb esetben is egy lassú, 2-300 éves agónia, korhadás vár a nyugati világra.

Húsvét sziget, Maja civilizáció, Római Birodalom

A kutatási eredmények azt mutatják, hogy minden nagy és virágzó civilizáció akkor virágzik a legjobban, akkor a legteljesebb, mielőtt elbukik.

És ez újra és újra megismétlődik.

Ugyanígy járt annak idején a Maja civilizáció, vagy a Római Birodalom is, de említhetnénk a Húsvét sziget titokzatos lakóit.

Ez ugyanúgy fog megtörténni, mint a Húsvét sziget lakóival, akik kivágták az összes fát, megették az összes növényt és állatot, majd éhen haltak – jegyzik meg a szakértők.

Hirdetés

Ránk is biztos összeomlás vár?

Sokak szerint az összes nagy civilizációnak a sorsa eleve kódolt, és 98%, hogy biztos pusztulásba üldözik magukat azzal, hogy nem állnak át idő előtt egy fenntartható rendszerre és jövőre.

Egyesek egészen odáig mennek ezzel a megfigyeléssel, hogy ezzel magyarázzák azt, hogy nem találtunk még hozzánk hasonló értelmes lényeket a kozmoszban.

Azok, akik elég fejletteké váltak, akaratlanul is önpusztításba kezdtek, végül eltörölték saját magukat, ezért üres a kozmosz – jegyzik meg.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!