CímlapsztorikMisztikumTudomány

Az emberiség egy civilizáció-szimulátorban él? A Föld-labor projekt valós lehet a tudósok szerint

Tényleg egy globális szimuláció rabjai lehetünk?

A tudósok ijesztő bizonyítékokat tártak a világ elé.

Egyre több tudósban merül fel az emberi történelem tanulmányozása során, hogy bizonyos múltbéli rejtélyek arra utalnak, hogy nem a 21. század emberi, a mai modern civilizáció volt az első itt a Földön.

Hirdetés

És talán nem is az egyetlen.

Sok ősi kultúra beszámol olyan mágikus hatalmú istenekről, akik mindent képesek voltak irányítani itt a Földön és a mindenségben.

Az aztékok, az inkák, a sumerok is beszéltek ezekről a csillagok közül érkezett lényekről, akiken nem fogott a halál sem.

Valóban beleszólhattak “felülről” a fejlődésünkbe?

Ténylegesen létezhettek olyan nálunk jóval fejlettebb entitások, melyek nem is érzékelhetők a számunkra, mert lehet hogy egy magasabb dimenzióban, létsíkban tartózkodnak, kvázi a “mi valóságunkon kívül”?

Egyre népszerűbb az úgynevezett holografikus univerzum elmélet, vagy mátrix világ teória, mely szerint mindezen jelenségek azzal magyarázhatók, hogy egy mesterségesen létrehozott világ rabjai vagyunk.

Az emberiség egy civilizáció szimulátor része lehet.

Gondoljunk csak bele, napjainkban is számos ehhez hasonló, már-már a valóságot megközelítő nyitott világgal rendelkező játék léteznek, melyben komplett civilizációkat irányíthatunk.

Mi van, ha minket is irányítanak? – vetik fel a tudósok.

Hirdetés

A Civilizáció Szimulátor Elmélet magyarázatot adhat az ufó jelenségekre is napjainkban és az idők kezdete óta.

Az elmélet szerint az ufók valójában a valóságunkon kívülről érkező entitások, melyek a szimulációt irányítják.

A fejlődésünkben a kezdetek óta részt vettek, befolyásolták a sorsunkat, segítettek az emberré válásunkban, de ha kellett, a kihalástól mentettek meg minket, vagy épp kataklizmát zúdítottak ránk, lásd Bibliában az Özönvíz, melynek nyomai a Földön is megtalálhatóak tudományosan bizonyíthatóan.

Ha úgy hozta a szükség, egymás ellen fordították az embereket, komplett népeket és országokat, hol itt, hol ott segédkeztek.

Kivárták ezen háborúk vagy katasztrófák kimenetelét, majd újabb és újabb kísérletekbe kezdtek bele.

Lényegében tehát a földöníkvüliek, az ufók a mi szimulciónkat és az emberiséget megteremtő lények, akik velünk kísérleteznek.

Árgus szemekkel figyelnek minket és az adott történésekre adott reakcióinkat.

A színfalak mögött ők mozgatják a szálakat, valójában ők generálják az eseményeket, az emberiségnek pedig szabad akarat illúziója van csak meg

-vélik egyes tudósok.

Ti mit gondoltok?

Lehet valami alapja a hipotézisnek?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.