Misztikum

Az emberiség eltörölt múltja: szándékos amnéziában vagyunk tartva a civilizációnk újraindítása óta?

A Földet egykor idegen lények és istenek látogathatták a kozmosz más, nagyon távoli szegleteiből? Szuperfejlett technológia szemtanúi lehettek az első ősember csoportok?

Döbbenetes titok, mely felfedésbe merült, szándékosan tartanak egy komplett civilizációt amnéziában?!

Egy alternatív, és nem is teljesen igaz emberi dióvonalat tanultatnak velünk az iskolákban?

Hirdetés

Sőt, könnyen lehet, hogy az evolúció sem történt meg, vagy legalbábis az emebri faj kialakulása nem teljesen és csak ennek köszönhető?

Állítólag a múltban az emberiség többször is tanúja volt a fejlődése során különféle kozmikus látogatóknak, azok földi tevékenyésgének.

Ősi istenek, repülő sárkányok és égi szekerek

Ősi istenekként tiszteltük őket, és sokszor a múlt homályában nem is teljesen értették az ősi emberi csoportok, hogy kik vagy mik is ezek valójában.

Ezért születhettek a különféle legendák a repülő szekerekről, sárkányokról és egyéb rémségekről, melyek az eget uralták és haragjukban tüzet okádtak, elpusztítva ezzel mindent.

Sokak elmélete szerint Ezékiel könyvét egy űrhajó leszállása utolsó fázisának leírásával kezdi, miután Föld körüli pályára tért.

Ezután leírja az űrhajó főbb részeit, beszél az űrhajó parancsnokairól, hallja beszédüket, leírja mozgásukat, sőt két repülésben is részt vesz…

Ezékiel szekerén el lehetett jutni “Isten házába”, ami sokak szerint egy olyan rejtett utalás, mely nyilvánvaló kell hogy legyen arra, hogy egy földönkívüli szállítóeszközről lehetett szó.

Indiában például ugyanezekre a szerkezetekre volt egy elnevezés: vimana.

Az ősi hindu írásokban, a Védákban olvashatunk olyan repülő közlekedési eszközökről, mint a vimanák. Ezeket az ősi űrhajókat használóik képesek voltak irányítani a levegőben.

Hirdetés

Működésükkel kapcsolatban számunkra felfoghatatlan információkat is tartalmaznak a védikus írások.

Eszerint az indiai ókor légi járműveit, űrhajóit mantrákkal irányították, sőt bolygóközi utakat is megtettek.

A kozmoszból “pottyantunk ide”?

Léteznek olyan teóriák is, miszerint az emberi faj valójában földönkívüli eredetű.

Az emberiség elől tényleg elhazudták a történelmet?

Ha nem is volt Darwin evolúciója, és mi a kozmoszból pottyantunk ide, miután a Földön élt korábbi civilizációk kipusztultak?

Ennek az lehet egyesek szerint a bizonyítéka, hogy az emebri természet maga is idegen a természettől.

Mindig is a természetből és az állatvilágból való kiemelkedésünk volt az ösztönös célunk – ez pedig ellentmond a többi élőlény evolúciójának.

India is számos ősi űrhajóról ír

A Bhágavata Purána részletesen leírja a misztikus képességekkel rendelkező Kardama Muni légi utazását.

A jógi egy minden kényelemmel ellátott „repülőgépet” épített, mely megfelelt egy repülő palotának, és feleségével, Dévahutival együtt útra kelt.

„Úgy utazta be a bolygókat, ahogy a levegő áramlik akadály nélkül minden irányba. A hatalmas és ragyogó égi palotával − amely vágya szerint repült − az eget átszelve megelőzte még a félisteneket is.” (Srímad Bhágavatam 3.23.41.)

Az emberiség globális amnéziában van tartva?

Létezik egy elmélet, miszerint ez az egész azért van így, mert az ember maga is egyfajta amnéziában van. Vagyis a komplett emberi faj ebben szenved, és bár idepottyantottak minket az égből, nem voltunk képesek használni a fennmaradt, előző civilizáció által hátrahagyott gépeket, szerkezeteket.

Egyfajta tudat és mentális tekintetben értendő újraindítás zajlott le az ősi időkben.

Ennek számos oka lehetett, talán egy óriási kataklizma, vagy egy nukleáris háború, mely tömeges fajkihalást okozott, és vissza taszíthatta az előző civilizációt a kőkorszak korába.

Éppen úgy, mint ahogy egy atomháborút követően ma is megtörténhetne, hogy a fennmaradt emberi túlélőcsoportok soha nem bírnák már újjá építeni a technológiát, és elműködtetni a dolgokat, ha minden olyan ember kihal, aki erre képes.

Talán ez megtörténhetett már egyszer a múltban is, és az idő köde közepette az emberiség amnéziába süllyedt, és elfeledte, egykoron honnan származott, és milyen technológiák voltak a birtokában.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!