Misztikum

Az indiai szanszkrit írások és faragványok ősi űrhajókról árulkodnak? ijesztő bizonyítékok a múltból

Soha nem voltunk teljesen egyedül a Földön…?

Rengeteg írás említi ezeket az ősi űrhajókat

Számos olyan ősi szövegben kerülnek leírásra ezek az elképesztő és nagyon fejlett járművek, mint amilyen a Yajurveda (Jadzsurvéda), a Mahabharata, a Samarangana Sutradhara, a Ridvéda, a Ramayana és még régebbi társaik.

Az indiai ősi szanszkrit iratok rengeteg olyan dologról írnak, melyek látszólag egyáltalán nem illenek bele a ma ismert történelem idővonalába: nem véletlenül.

Hirdetés

Istenekről írnak, sőt, még egy nagy, a Földért folyó csatáról is, melyet a bolygónk védelmében vívtak bizonyos erők.

Az akkor a Földön járó istenek pedig hatalmas űrhajókkal jelentek meg a bolygónkon, ezeket pedig az akkori emberek különféle formákban örökítették meg.

Feljegyzésekben domborművekben, szobrokban és faragványokban.

Ráadásul az indiai írások által leírt “űrhajók” ugyanazok lehettek, a más kultúrákban említett “égi szekerek”.

Faragványok bizonyíthatják világszerte

Valójában ugyanis az ősi isteni civilizáció a világ többi népcsoportját és birodalmát is meglátogatta, így a majákat, az aztékokat, vagy épp a sumerokat, egyiptomiakat.

A lenti képen remekül látszik is, hogy a maja faragványok között több olyan is akad, ami egy az egyben úgy néz ki, mint egyiptomi másaik.

Ezek a faragványok űrhajókat, valóban úgynevezett vimanákat ábrázolnak.

A leírások szerint legalább 56 fajta ilyen vimana létezett, melyek az istenek közlekedési eszközei voltak, amit később az átadott ősi tudással már az emberek is meg tudtak építeni.

Más elméletek szerint valójában a magasan fejlett, felvirágzó civilizációk eltűnése annak könyvelhető el, hogy ezek a népek, vagy legalábbis egy részük egyszerűen az istenekkel együtt tovább vándorolt a kozmoszba.

Hirdetés

Minden kultúra leírta ezeket a lebegő tárgyakat

A fenti képere ha visszanézünk, az is látható rajta, hogy több indiai eredetű festmény szintén megjeleníti ezeket a lebegő vimanákat.

Egyesek szerint a maja és az egyiptomi piramisok is tulajdonképpen ilyen ősi űrhajóknak, vagy azok egyfajta szimbólumának épülhettek.

De említhetnénk Pakal maja királyt is, pontosabban a sírjában megtalált hatalmas kőtáblát, melyen az ábra kísértetiesen hasonlít egy űrhajósra…

Emellett az elmúlt évtizedekben kerültek elő az Indus-völgyből is leletek, ahol a sumerok mellett a második legrégebbi emberi civilizáció élhetett…

Érdekes módon ezek a leletek önmagukban is nagyon elgondolkodtatóak. Itt is találtak már különféle, űrhajókra hasonlító domborműveket.

A világ különböző népei, kultúrái valami egyetemes dolgot “örökítettek meg” ezekben a régészeti tárgyakban, nyilvánvaló, hogy mind ugyanazt látták.

Kérdés az, hogy mikor gyűlik össze elég bizonyíték arra, hogy végre nyíltan beismerjék: nem kizárt, hogy földönkívüli fajok látogatták a bolygónkat a múltban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.