Érdekes világ

Az ukránok üzentek: a magyarok felelőssége leváltani Orbán Viktort?

Ez felfogható egyesek szerint egy diplomáciai hadüzenetként is, mások szerint az ukránok túllőttek a célon, de vannak olyanok is, akik szerint igazuk van.

Ki mit gondol?

Ivan Fedorov Metilopol polgármestere nagyon kemény kijelentésekkel állt bele a magyarokba és a magyra kormányba.

Hirdetés

Fedorov úgy látja, a magyaroknak tanulniuk kellene az ukránok által elkövetett hibákból is.

Amikor 2014-ben Kelet-Ukrajnában kitört a háború, sokan hallgattak azokra, akik azt mondták nekik, ne keveredjenek bele, inkább várjanak, ezért nem védték meg eléggé az országukat.

Mint mondta:

Ez hatalmas hiba volt, amit a magyaroknak nem szabad újra elkövetniük. Úgy véli, Orbán álláspontja jelenleg nem konstruktív és nem demokratikus.

A magyarokra visszatérve a polgármester azt is hangoztatta, hogy ami történik, az nemcsak Orbán Viktor felelőssége, hanem az egész magyar nemzeté.

„Magyarország egy demokratikus ország, vannak választások, és Orbán álláspontját ismerve lehet másra szavazni a következő választásokon”

– üzente.

Ezzel sokak szerint arra akart utalni, hogy a következő választásokon minden magyarnak kötelessége lenne másra szavazni és Orbán Viktort és kormányát leváltani.

“Mit éreznének a magyarok, ha Szlovákia megpróbálná „felszabadítani” Magyarországot, és ehhez nemlétező problémákra hivatkozna?”

Hirdetés

-üzente meg.

Ki mit gondol erről?

Valóban a magyarok felelőssége az ami zajlik és hogy mit képvisel a háború és béke kérdésében a magyar kormány?

Ivan Fedorov tisztában van vajon azzal, hogy a magyar demokrácia sokak szerint már csak egy díszlet, ahol nem számít, az ember kire szavaz, mindig az aktuális jobb avgy baloldali bábállam lesz hatalmon?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.