CímlapsztorikÉrdekes világ

Balhé van Bíró Icánál, már a rendőrök is odaértek – bontják a falat, kétségbeesve kér segítséget

Videón a „cirkusz”!

Volt már, hogy tévedésből két egymás mellett lévő lakása közül abból akarták kitenni, amin nincs is tartozás, legutóbb pedig még a rendőrüket is kórházba kell vinni, mert Bíró Ica lakásánál a szeptemberi kilakoltatási kísérlet napján a tiltakozó devizahitel-károsultak között elvegyült ismeretlen nő leöntötte őket valamivel.

Nos, két egymás mellett lévő lakása közül most a „másikban” lakik, az „egyiket” már átvette az új tulaj, azután, hogy az elmúlt években Bíró Icát már háromszor lakoltatták ki, egyszer tévedésből.

Hirdetés

Legutóbb jelentős rendőri erő bevetésével zajlott a hosszas bírósági procedúrát követő végrehajtás, akkor tiltakozók is megjelentek a lakásnál, a végén hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás is indult.

Itt a fotó a nőről, aki a kilakoltatáskor a rendőrökre támadt, pontosabban leöntötte őket valamivel, aztán elslisszolt a tömegben.

Közzétette: Ica Biró – 2020. október 13., kedd

Mivel ugye a két, egymással határos lakása között a falat már korábban kibontotta Bíró Ica, így nem nehéz követni az eseményeket, mi zajlik egykori otthonában.

FRISSÍTÉS: Bíró Icához kiértek a rendőrök. A Metal Lady által készített utolsó videónak valamiért nincs hangja, de a lényeg így is kivehető:

Nyilvánvaló: az új tulaj válaszfalat húzna fel a korábban kibontott fal helyén, a két lakás között, hisz mégsem élhet együtt Bíró Icával…

Mint ismert, a falat Bíró Ica saját kezűleg bontotta ki és visszaköltözött saját lakásába, ahonnan aztán kilakoltatták újra.

Itt az egészben valami nem kerek.

Sokan Icát okolják, de még többen vannak azok, akik szerint a devizahitelezés súlyos áldozatává vált ő is.

Ne feledjük, annak idején rengeteg embert vágtak gallyra…

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.