Érdekes világ

Bejelentést tett videóban a TV2 Tóth Gabiékról

Fontos dolgot jelentettek be.

Szeptember 2-től indul a sikerműsorok hétvégéje a TV2-n. Szombat este VIP különkiadással érkezik a Szerencsekerék,

szeptember 3-án, vasárnap pedig jön a Sztárban sztár leszek! negyedik évada, ahol ismét az ország legsokoldalúbb előadóját keresi Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci.

Hirdetés

Majka személyében igazi „nagyvadat” sikerült becserkésznie Kasza Tibinek, az énekes ugyanis eddig még sosem szerepelt a Szerencsekerékben,

pedig ahogy Tibi el is mondja, a civil játékosok közül 10-ből 6 embernek nagy vágya, hogy Majkával játszhasson.

A két énekes-műsorvezető találkozása is régóta váratott magára, és igazán parádés pillanatokat ígér.

A hangulat csak fokozódik, amikor csatlakozik hozzájuk Tóth Gabi és Pápai Joci. Majkával ellentétben ők mindketten pörgették már a Szerencsekereket és fel is idézik a legemlékezetesebb pillanatokat.

Például amikor Gabi elbukta a fődíj játékot, Joci pedig a sokadik csőd pörgetése után teátrális mozdulattal tépte le magáról a nyakláncot, amiről azt gondolta, rontást hozott rá.

Ahogy elindul a játék, Majkát elsodorja a játékszenvedély, és a műsor közben rengeteg közös sztori is előkerül: például, hogy Joci mindentől fél, magasság, mélység, gyorsaság, bogarak, csúszómászók, csakhogy párat említsünk…

Kiderül az is, hogy Majkának Joci a szerencsétlenséget hozó „kabalája”, volt, hogy gyalog kellett hazamenniük egy kártyaparti után, mert Majka mindent elveszített.

De szóba kerül Joci és Majka közös klipforgatása is, ami életük legdurvább kalandja volt:

Jocit majdnem elütötte a vonat egy olaszországi viadukton. Majka és Joci megállás nélkül osztja egymást, folyamatosan repkednek a poénok, amit a köztük álló Gabi, csakúgy, mint a Sztárban sztár leszek! adásai közben most is elég nehezen visel. Hogy hogyan alakul a hármas játéka, és a végére ki kerül ki győztesen, szeptember 2-án kiderül.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!