CímlapsztorikÉrdekes világ

Berki Krisztián tudta, hogy meg fog halni? Pár héttel a halála előtt fura dolgokat tett

Újabb részletek láttak napvilágot, amik merőben más fénytörésben mutathatják be az egykori botrányhőst.

A 41 évesen elhunyt Berki Krisztiánt csütörtökön helyezik örök nyugalomra. Krisztián halálának oka egyelőre még tisztázatlan.

Szörnyű de úgy tűnik Krisztián megérezte a bajt, ugyanis pár héttel halála előtt döntött úgy, hogy teljesen más életmódba kezd, hiszen sajnos kialakult nála a magas vérnyomás és a cukorbetegség is.

Hirdetés

Krisztián nem akart tablettákat szedni a betegségekre, de egy orvos szerint talán azzal megelőzhető lett volna a tragédia.

“A menedzserek körében nagyon népszerű betegség, a magas vérnyomás engem is elért.

Olyannyira, hogy a múlt héten voltam terheléses vizsgálaton kardiológusnál, egy éven belül immár másodszor, és vérvételen.

Ezeket az eredményeket az endokrinológusommal kielemezzük közösen. Hat-nyolc hete teljesen más útra léptem, szeretnék a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt kezelni”

– kezdte Instagramra feltöltött videójában három héttel a halála előtt Berki Krisztián.

Az izomceleb azt sem titkolta, hogy korábban a testépítéshez komoly szteroidokat is fogyasztott, ami hatással volt az egészségére.

“Furcsa, de a szteroidfogyasztás is inkább a férfiakra jellemző, és az is, hogy nem fogadják meg az orvos tanácsát a gyógyszerszedést illetően.

Pedig tudni kell, hogy egyáltalán nem normális, ha valakinek negyvenévesen 180-200 körüli a vérnyomása, ezt mindenképp kezelni kell, mert bármikor kialakulhat egy aneurizma, vagy felmondhatja egy ér a szolgálatot.

Sajnos, ez akkor sem kerülhető el százszázalékosan, ha az illető jó ideje leállt a szteroidokkal.

Hirdetés

A kábítószer-fogyasztás pedig minden kockázatot a többszörösére emel.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.