CímlapsztorikMisztikum

Biblia és Jézus: földönkívüli genezis, a vallások csak illúziók amivel “altatásban” tartják az emberiséget?

Az emberiség létezésének legnagyobb titkát hordozza a Biblia.

A teljes igazság azonban porrá zúzná több milliárd ember hitét…

A Biblia mint a történelem legnagyobb szemfényvesztése?

Maga a Biblia lehet a világ egyik legnagyobb hatás de egyben szemfényvesztést, az emberi töm,egek irányítására szolgáló dokumentuma?

Hirdetés

Egy “kotta”, amiből valójában az emberiség felett uralkodók kezdtek el játszani már évezredekkel korábban?

A Bibliát eleve igen gyakran éri a vád, miszerint a niceai zsinaton irányítottan, egy adott narratíva mentén válogatták be az evangéliumokat.

Elrejtve a világ elől Jézus valódi személyét, az arra tett utalásokat, és hogy Jézus valójában egy másik , idegen világ hírnöke lehetett.

Egy egyiptomi papirusz is ír Jézusról, ám ez az írás több utalást is tesz arra, hogy Jézus alakváltó volt, vagyis képes volt más emberi formákat is felvenni.

Ez pedig egyes elméletek szerint tipikus “reptilián” tulajdonság.

Jézus, mint földönkívüli küldött?

Sokak szerint Jézus egy olyan földönkívüli küldött volt, akit azért küldtek le a Földre, hogy más bolygókhoz hasonlóan itt is elterjessze a kereszténységet.

Ez egy olyan elméletet vetett fel a paleoasztronautika híveiben, miszerint a kereszténység az univerzumban egységesen létezik és mindenhol elterjesztik az ezzel foglalkozó “hírnökök”, ahol fejlett, de még nem elég fejlett, erkölcsileg és morálisan alacsony szinten álló fajt észlelnek.

A kereszténység egy erkölcsi fék a társadalmon, mely megakadályozza, hogy egymásnak essünk és káosz, anarchia uralkodjon a világban.

Azzal több társadalomtudós is egyetért hogy vallások, különösen a kereszténység nélkül nem lenne erkölcsi fék az embereken, így egy sokkal kegyetlenebb és veszélyesebb világban élnénk.

Hirdetés

A kereszténység egy földönkívüli “találmány” a társadalom feletti kontrollra?

Egy másik elmélet azt mondja, hogy valójában a vallásokon, különösképpen a kereszténységen keresztül irányítják az emberiséget.

Hogy kik?

A minket felügyelő földönkívüliek.

Egy globális társadalmi kísérlet, és több milliárd emberi lélekre való közvetlen visszahatás, valamint a civilizációnk egy mederben való terelése a céljuk- vélik az elmélet hívei.

Szerintetek is így lehet?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.