CímlapsztorikMisztikum

Jézus valójában egy idegen világ küldötte volt: az özönvíz előtti világról hallgat a Vatikán!

Megdöbbentő teória, de mégis, minden darabkája összeáll a”kirakósnak”. 2000 év hazugságai lepleződnek le, Jézus mint földönkívüli “messiás?

Jézus nem volt más, mint egy idegen, messzi világból, távoli galaxisból érkező “küldött” aki egy fontos dologra tanította meg az emberiséget?

Könnyen lehet, hogy a kereszténységet más bolygókon is elterjesztették.

Hirdetés

Sőt, ez lehet hogy egy olyan galaktikus rendszer, egy eszköz, mely biztosítja egy adott civilizáció viszonylagos békéjét, ég meggátolja, hogy önpusztítási spirálba, anarchiába hulljon egy adott faj fejlődése.

Az elmélet azt állítja, hogy a vallás elterjesztésének célja mindig is az volt (itt a Földön is), hogy erkölcsi fékként funkcionáljon.

Hogy az emberi faj előtt talapzatot állítson jó és rossz között, és hogy az “Istenfélő” hívek a pokoltól és égi büntetéstől való félelmükben éljenek erkölcsös életet.

Máskülönben a bolygón rég elszabadult volna a káosz, ha kiderül, hogy a gyilkosok és az erkölcsös életet élők között valójában semmilyen különbség nincs, mert energiává alakulnak és az univerzummal egyesülnek.

Ez egy következő szintű igazság lesz, amit az emberiség akkor ismerhet meg, ha majd spirituálisan is képesek leszünk szintet lépni, és kilépünk az önpusztítási spirálunkból.

A Biblia rengeteg oylan dolgot, evangéliumot tartalmazott, ami megerősítheti, hogy Jézust valóban egy másik világból küldték, és képes volt az alakváltoztatásra is.

Gnosztikus, a Szentírásból kitiltott iratok, de olyan Egyiptomi dokumentumok is írnak erről, amit a Vatikán nagyon nem akart, hogy a régészek megtaláljanak.

De idővel minden felszínre kerül, az igazságot nem lehet eltemetni…

A kopt nyelven írott szöveg Poncius Pilátus római helytartó és Jézus Krisztus keresztre feszítés előtti közös vacsorájáról ad hírt, amely során a római helytartó ajánlatot tett, miszerint saját fiát áldozná fel Jézus helyett.

Hirdetés

A zavaros szöveg azt is megmagyarázza, hogy Júdás, Jézus elárulója, miért használt csókot.

(„Akit megcsókolok, mondta, ő az, fogjátok el.” Mt 26,49; Lk 22,48)

Mindez azért történhetett, mert Jézus – akárcsak egy rossz sci-fiben – „alakváltó” volt. A Megváltó letartóztatásának napját azonban nem csütörtökre (nagycsütörtökre), hanem keddre teszi az apokrif író.

A kéziratos szöveg másolatai a New York-i Morgan Könyvtár és Múzeum, illetve a Pennsylvaniai Egyetem könyvtárában találhatók.

A szöveg fordítása főként a New York-i másolatból készült, mivel a másik kézirat többnyire olvashatatlan.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.