CímlapsztorikTudomány

Bill Gates és a világelit mű és laborhúsokkal etetné a világot? Nem lesz más választásunk?

Az egyik legnagyobb támogatója újra nem más, mint Bill Gates!

A tendencia már nyilvánvaló: az emberiség ökológiai lábnyoma olyan nagy, hogy a jelenlegi élelmiszeripar fenntarthatatlan

– állítják.

Hirdetés

Ezért a világelit gazdag csoportja elkezdte hirdetni, hogy az átlagembernek vissza kellene szorítania fogyasztását, mert túlságosan mohó, vagy azonnal át kellene térnie a műhús fogyasztására.

Bill Gates, aki szinte minden nagy változást mozgató dologban érintett, most is érdekes kijelentéseket tett.

Azt mondta, hogy szerinte az embereknek nem kellene marhahúst enniük.

Legalábbis a fejlett országoknak, így Magyarországnak is a műhús irányába kellene elmozdulnia.

Évek óta támogatja a laboratóriumi húsokat Bill Gates, de hazánkban még mindig nincs széles körű elfogadottsága a mesterséges hústermelésnek.

A “totipotens” néven ismert, vagyis szinte minden típusú sejtté alakulni képes őssejtből elméletileg 50 nap alatt 10 tonna húst lehetne előállítani, ez pedig olyan lenyűgöző termelési sebességet jelentene, amivel egyetlen hagyományos állattenyésztési ágazat sem tudna versenyezni.

Miközben a gazdag milliárdosok valódi, természetes húsfogyasztása kiváltsággá válik, a tömeget rá akarják kényszeríteni a laborhúsok, “kotyvasztott csodák” fogyasztására.

Mindezt úgy teszik, hogy egyre nagyobb aggodalmak merülnek fel a különböző mesterségesen létrehozott termékek hosszú távú egészségügyi hatásaival kapcsolatban, mivel az ezekre vonatkozó megfelelő adatok még nem állnak rendelkezésre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.