CímlapsztorikMisztikum

Bill Gates és Soros dolgozik az Új Világrend eljövetelén? “Nem lesznek többé országok, csak egyetlen hatalom”

Tényleg létezik egy a világolt irányítani akaró titkos társaság, melynek hírhedt kulcsfigurái előkészítik a terepet a szabad civilizációk teljes leuralására?

Bill Gates-ben és Soros Györgyben vannak közös dolgok – véli és fogalmazza meg számos velük kapcsolatos összeesküvés elmélet.

Ezek az elméletek azért nagyon népszerűek, mert van némi alapjuk, is mint tudjuk, a mítoszoknak az igazságmagjából táplálkoznak az effajta szóbeszédek, városi legendák is.

Hirdetés

De tény ami tény, Gates az utóbbi 2-3 évben többször előtérbe került, a járványokkal kapcsolatos kijelentéseivel, és állítólagos előre tudásával a coviddal kapcsolatban is.

Nem véletlen, hiszen érdekelt többek között a vakcina bizniszben mind a mai napig, a geoengineeringben, azaz az éghajlat manipulációs projektekben, valamint nem utolsó sorban a klímaváltozás elleni harcban, vagy épp az egészségügyi mikrochopek szabadalmaztatásában.

Soros György szintén úttörőnek számít és rengetegszer nyúlt bele politikai folyamatokba, a gyanú szerint szándékosan.

Joggal merül fel tehát a gyanú, és kering jónéhány elmélet arról, hogy Gates és Soros egy titkos “közösség” tagja, melyet egyes források szabadkőművességnek hívnak, mások a 300-ak tanácsaként hivatkoznak rájuk, de a lényeg egy és ugyanaz.

A 300-ak tanácsában a világ legbefolyásosabb emebrei és scalájdai tömörülnek, az angol királyu család is a tagok között van.

Ezek az emberek tartják a világ ütőerén a kezüket, és ők irányítanak mindent, és a szóbeszédek szerint valamennyi háborút és kataklizmát ők gerjesztettek vagy rendeztek meg a múltban.

Most pedig az elmúlt 2 év eseményei alapján ismét készülnek valamire, amit egyes konteók csak Great resetként, azaz nagy újraindításként definiálnak.

És amely az Új Világrend elhozatalának első lépcsője lenne.

“Nem lesznek többé országok, csak egyetlen hatalom” – hangzik el gyakran az Új Világrenddel kapcsolatban, menyek célja az emberiség totális leuralása lesz különféle nyomkövető és egyéb eszközökön keresztül, melyek folyamatosan terjednek a technológiának köszönhetően.

Hirdetés

Ahogyan nekik tulajdonítják azokat az elméleteket, melyek ember és ember között tesznek majd különbséget, úgy nagyon sokan azt is gondolják, hogy az Új Világrend inhumánus lesz, és nem az emberekre alapoz majd, hanem az embereken fog élősködni.

A konteó hívei szerint “közeleg a nagy aratás ideje, ahol bizony terveznek betakarítani mindenki” és emellett maguknak néhány” Isteni minőséget.

Talán ennek igazságmagvai részben a két megnevezett személy, Bill Gates és Soros György személyiségéből adódnak.

Hiszen az tagadhatatlan, hogy mindkettejükben megvan egyfajta istenkomplexus, és a világ megmentésének görcsös gondolata.

Míg Soros György a politikai élet terén próbál rendszeresen országok és kontinensek folyamataiba “belenyúlni”, úgy Gates bár csapongva, de ugyanezt megteszi a GMO kutatásokkal, a klímaváltozással vagy épp a járványokkal.

Mindkettejükben az a közös, hogy egy a jelenleginél sokkal nyíltabb társadalomnak hisznek, jelentsen ez bármit is.

Ettől még nem jön el egy Új Világrend, mely rabigába hajtana több milliárd embert, de kizárni sem lehet, hogy a jövőben valamikor valóban egyetlen karhatalom, vagy valamiféle egység alatt fog egyesülni a Föld összes nemzete.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.