Címlapsztorik

Bill Gates: sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből, sokkal romlottabb mint a konteók eddig valaha állították

Egyre gyanúsabbá válik a filantróp milliárdos. Egykor makulátlan volt a renoméja, aztán kártyavárként kezd összedőlni az elmúlt hetekben az a kép, ami kialakult róla…

Kapcsolat a pedofil világelit vezetőjével?

Gates munkahelyi viszonyától, a bizarr, főleg abuzálással kapcsolatos bűncselekmények miatt elítélt Jeffrey Epsteinnel való kapcsolatától, valamint Melindával való válásától hangos a sajtó, ezért többek szerint is komolyan megfakult a jóságos Microsoft-alapítóról kialakult kép.

Hirdetés

Egyre többen vetik fel a kérdést: a jóságos filantróp milliárdops képe cska egy hamis illúzió volt, amivel végig meghvezette a világot?

Ha igen, akkor más mocskosságok is lehetnek még, amiket titkol.

Ő volt az a zseni, akit Erzsébet angol királynő lovaggá ütött, Barack Obamától pedig Szabadság Érdemérmet kapott a jótékonysági munkájáért.

Most pedig azzal szembesül a világ, hogy kétes ügyletekbe keveredett a múltban. Mind a magáénéletében, mind pedig az üzleti élet terén.

A New York Times cikke szerint Gates többször is kihívóan viselkedett a Microsoftnál, valamint a Melinda Gates Alapítványnál dolgozó nőkkel, akár a zaklatás a fogalmát is kimerítően.

Természetesen a reputáció romlással egyidőben azonnal száérnyra kaptak különféle elméletek, konteók, melyeket fontos hangsúlyozni, hogy nicsenek megerősítve, bizonyítva, ugyanakkor felvetésként nagyon elgondolkodtatóak.

Gates tavaly márciusban jelentette be teljes visszavonulását a Microsofttól, a hivatalos kommunikáció szerint azért, hogy több időt szentelhessen jótékonysági tevékenységeinek, illetve a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal kapcsolatos teendőknek.

A BBC cikke szerint a cég pont a visszalépés híre előtt, 2019 végén indított vizsgálatot ellene, ezt a Microsoft meg is erősítette, mivel egyik női alkalmazottjuk egy levélben azt állította, hogy 2000-ben intim kapcsolata volt Gatesszel. A Wall Street Journal szerint Gatesnek valójában emiatt kellett távoznia a Microsoft igazgatótanácsából.

Egyes elborulabb (hangsúlyozzuk, ezek teóriák, feltételezések) konteók szerint Gates ezek után gyakorlatilag bosszúból “bedöntötte” a fél világot.

Hirdetés

Mindenki sejtheti, hogy ez alatt az összeesküvés gyártók mire gondolhattak. És az is megér egy misét, hogy valóban tényleg “csak” egy sejtésről van-e szó…

Bill Gates ma már tudható módon rendszeresne járt a gyermekeket abuzálásával “foglalkozó” hálózat működtetőjének, Jeffrey Epstein férfi klubjába.

Gates korábban azt is tagadta, hogy baráti, vagy üzleti kapcsolatban állt volna Epsteinnel.

Ez érthető, hiszen a férfi barátnőjével, Ghislaine Maxwell-lel együtt épített ki gyerekeket kizsákmányoló hélózatot, majd 2019-ben 66 évesen felakasztotta magát egy manhatti börtönben – egy ilyen barát nem tenne jót egy makulátlan filantróp renoméjának.

Talán Epstein eltüntetésében is benne volt Gates “keze”, ahogyan oly sok mindenben a színfalak mögött?

Ki mit gondol…?

Majdnem Nobel-díjat harcolt ki magának piszkos eszközökkel.

A Gates Alapítvány egy régi alkalmazottja a Daily Beastnek arról beszélt, hogy Gates valójában Epstein kapcsolatait kihasználva igyekezett a Nobel-díj közelébe jutni, amit „a világon minden jobban meg akar szerezni”.

Az alapítvány kommunikációs csapatában ez köztudott tény volt, az informátor szerint Gates annyira rá volt állva a témára, hogy a díjazás napján egy alkalmazottat kimondottan azért tartott munkában, hogy értesítse őt, ha netán megkapja a kitüntetést.

Elvileg Epstein 2013-ban össze is kötötte az üzletember a norvég Nobel-bizottság elnökével
-írja a 24.hu.

Jól látható tehát, hogy Bill Gates egy sokkal sötétebb figura, mint azt a médiában el próbálta eddig adni a világnak…

Ezek után sokan tényleg nem lepődnének meg, ha kiderülne, hogy az elmúlt évek konteói mögött is van némi igazság…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.