CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Reptilián világelit: valójában már ők irányítják a világot? Felvételek és bizonyítékok is alátámasztják?

Minden fontos tisztséget és vezető pozíciót a “kékvérűek” töltenek be?

Egy kormányszintű összeesküvés szerint már az idegenek uralják az emberiséget.

De mit is állítanak az ezzel kapcsolatos rendkívül népszerű összeesküvés elméletek?

Hirdetés

Évezredek óta velünk vannak

Állítólag évezredek óta itt vannak a Földön és valamennyi történelmi eseményünkben részt vettek, vagy ők maguk hozták létre.

Titkos szervezeteket alakítottak, lásd illuminátusok vagy szabadkőművesség, melyek mögé “bújva” bátran alakították a világunk folyását, kvázi terelgették az emberiséget.

Ez egy olyan különleges vérvonal, melybe olyan emberek tartoznak, akik vagy teljes mértékben nem földi születésűek, vagy ha igen, akkor a földönkívüli vérvonalba tartoznak, azaz leszálló ágon az égiek “fiai”.

Avban a bizonyos szueprgazdag elitben rengeteg ilyen ember van, világvezetők, politikusok, médiasztárok.

A legfelsőbb pozíciókat ők uralják

Ők az érinthetetlenek, a 300-ak tanácsának tagjai, azok akiknél a világ össze spénze és hatalma van.

Akik még a Bilderberg-csoportnak is oszlopos tagjai, de ide lehetne sorolna a világ 13 leggazdagabb családját és azok belső köreit is.

Csak néhány nagy név említése: a Rockefeller-család, vagy a Rothschild-dinasztia, de sokak szerint az angol királyi gáz tagjai is a kiválasztott “kék” vérvonalt gyarapítják.

Feladatuk az emberiség leuralása és irányítása a médián, politikán és vallásokon keresztül.

De miféle bizonyítékok vasnak rá, amit a reptilián elmélet hívei felsorakoztatnak? A cikk végén kiderül, de addig egy kis előzmény:

Hirdetés

A kereszténység és a Vatikán mint bástya

Apropó vallás: a Vatikán közel több mint 3 és fél milliárd hívővel rendelkezik, akik “vakon követik” a pápát, az bármit is mond vagy nyilatkoztat ki.

Sokak szerint Ferenc pápával amúgy sincs minden rendben és tulajdonképpen “belső puccs” keretében odatették Benedek pápa helyére és ő is az illuminátusok “embere”.

Ezt erősítheti a konteó hívők szerint az, hogy a Vatikánban számtalan “hüllő istenségre “utaló jel vagy szimbólum van.

Az idegenek a vallást használják fel arra, hogy tömeges tudatmanipulációt hajtsanak végre bármiféle “technológia” nélkül.

Az emberi civilizáció leuralása és rabszolgasorba döntése

Egyértelmű, hogy az a cél, hogy totális kontrollt szerezzen az emberi faj felett, egy olyan csöndes háborúban, mely során egyetlen fegyver sem dördül el.

Sőt, egy csöndes diktatúra van kiépülőben az összeesküvés elméket szerint, azaz a fajunk rabszolgasorba taszítása úgy fog végbemenni, hogy észre sem fogjuk venni az idegenek jelenlétét.

Csak amikor eljönnek majd a Végidők…

Ijesztő felvételek mint bizonyíték?

Az elmélet David Icke által került be a köztudatba, ő a Reptilián-elmélet legismertebb szószólója. Szerinte ez a faj uralja valójában a Földet.

Az ő elmondása szerint ezek a lények nem teljesen anyagi testekkel rendelkeznek, és képesek arra, hogy egyes embereket megszálljanak. Számos esetben a megszállás jeleit fel is lehet fedezni a megszállt embereken, ha nagyon szemfülesek vagyunk.

Mivel a reptiliánok már a tévékben, híradókban is szerepeket kapnak, így lényegében senkiről sem lehet tudni biztosra, hogy ember-e vagy reptilián, esetleg egy reptilián által megszállt ember.

A televíziós műsorokban, riportok és interjúk alkalmával számos alkalommal kaptak lencsevégre érdekes dolgokat, amiket sokan úgy vélnek, hogy bizonyítékai a reptilián alakváltásnak.

A fenti felvételen is sikerült lencsevégre kapni egy reptiliánt.

A híradós bemondónő beszéde közben egy pillanatra felnéz, beletekint a kamerába, és szemei riasztóan megváltoznak, hüllőszerűvé válnak.

Ez és az ehhez hasonló jelenségek amiatt vannak, mert a reptiliánok álcái nem mindig működnek tökéletesen. Időnként láthatunk néhány árulkodó jelet arra vonatkozóan, hogy nem emberrel van dolgunk.

Legtöbbször a reptiliánok hüllőszerű szemei válnak láthatóvá egy-egy pillanatra, de van hogy fejformájuk, arcszerkezetük is megpillantható az emberi arc “mögött”.

A fenti videóban pedig egy műsorvezető szisszent rá kollégájára az adás során, ami szintén a reptiliánok egyik jellemző viselkedése.

Bár az árnykormányok a reptiliánokkal kötöttek szövetséget, ennek oka egy titkos egyezség lehet és az, hogy az árnykormány emberinek kinéző tagjai sem igazi emberek, hanem beépült reptiliánok.

Ily módon, az árnykormányokon keresztül tudják szép lassan uralmuk alá hajtani a földet

-állítják.

Azonban a reptiliánokról szóló elméleteket mindez idáig egyetlen alkalommal sem sikerült egzakt bizonyítékokkal alátámasztania az elmélet híveinek.

A neten keringő felvételek eredete, forrása is meglehetősen sok kérdést vet fel, egyáltalán nem tűnnek kellően hitelesnek.

Ma már elmondható továbbá az is, hogy ezekhez hasonló manipulált felvételeket akár fél óra alatt lehet készíteni.

A neten szétterjesztve pedig máris kismillió ember dől be ezeknek a konteóknak.

Mindezek ellenére a mai napig sokan, magukat informátoroknak nevező figurák állítják: van valóságmag a reptiliánokról szóló városi legendák mögött, és az ördög nem alszik.

És szerintetek mi a teljes igazság?

Egy agymenés, vagy valóság?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.