Címlapsztorik

BORZALOM: Megölték, szobákon át erőszakolták a 94 éves nagymamát Borsodban- Tények Tv2 riport

Két férfi megerőszakolta és megverte az idős asszonyt. A testvérek továbbra is tagadják tettüket. VIDEÓ.

Többször megerőszakolták, majd megöltek és kifosztottak egy 94 éves asszonyt Hegymegen. Az eset még három évvel ezelőtt történt: két férfi megerőszakolta és megverte az idős asszonyt. A testvérek továbbra is tagadják tettüket.

A megrázó bűntény még 2020 novemberében történt Borsod vármegyében. A vádlottak alkalmi munkások voltak, kevés jövedelemmel

Hirdetés

-írja a Blikk.

Először bemásztak az ablakon abba a szobába, ahol az idős nő feküdt, aki azonnal felismerte a testvéreket, s segítségért kiáltott.

A Borsod vármegyei településen élő asszonynak a pénze miatt kellett meghalnia: a segélykiáltása után megverték, megerőszakolták, majd 100 ezer forinttól is megfosztották. Sőt, egyikük a rablás után még visszament a házba, hogy újra megerőszakolja az akkor már halott asszonyt…

Azóta közel három év telt el, a testvérek pedig mindent tagadnak. Egyikük azt állítja, ott sem volt a helyszínen, ezt csak a testvére találta ki.

Nem csináltam semmit

– mondta az egyik vádlott a tárgyaláson.

A tárgyaláson elhangzottak szerint amikor az idős nőhöz betörtek, az pedig segítségért kiáltott, egyikük befogta a száját, majd ütlegelni kezdték és megszorították a nyakát.

Ezután Géza lehúzta a bugyiját, majd megerőszakolta.

Közben pofozta a tenyerével a mamát, aki akkor már nem védekezett, de magánál volt. Végül bele*lvezett

Hirdetés

– olvasta fel a bírónő az egyik férfi korábbi, sokkoló vallomását. Ezután helyet cseréltek, és a másik testvér is megerőszakolta őt.

Mint kiderült, még a szomszéd szobába is átvitték a szerencsétlen nőt, mert „ott nagyobb volt a fény, jobban bevilágított az utcai lámpa, jobban lehetett látni a néni testét”.

Az asszony eközben elájult.

Ekkor a két férfi átkutatta a lakást, majd elvették a nő pénzét, végül távoztak. A zsákmányt eldugták, majd ittak tovább. Ezt követően egyikük hazafelé visszament a már mozdulatlan idős asszonyhoz, akit újra megerőszakolt.

„Tudatában voltam, hogy a mama már halott, ennek ellenére erőszakoltam meg megint”

– idézte fel a bírónő az egyik testvér vallomását, amely így folytatódott:

Miután ismét bele*lveztem, a két kezét megpróbáltam a mellkasára tenni, mint ahogy a halottaknak szokott lenni a ravatalon.

A TV2 Tények úgy tudja, a férfi ezután otthagyta a holttestet, majd átment a testvéréhez akciófilmet nézni. Mivel a testvérek nem ismerték el tettüket, júniusban tanúk és szakértők meghallgatásával folytatódik a tárgyalás.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.