Érdekes világ

Ferenc pápa katasztrófára hívta fel a figyelmet: Európa gyarmatosítása zajlik! A Vatikán feje észhez tért, “felébredt a hiperálomból”?

Ideje volt felébredni?

Ha valóra válik amire figyelmeztet, akkor Európának hamarosan “vége”…

Úgy tűnik megtörtént a csoda.

Hirdetés

Vagy csak mindkét oldal felé elkezdett beszélni a pápa?

Nem tudni, mindenesetre az elmúlt időkben többször komoly kritikával illette azokat a liberális “agyműködéseket”, melyek Európát menekültekkel árasztják el.

Elmondta, hogy tisztában van a bevándorlás, és az iszlamizáció veszélyével, és komolyan kell venni azt, ami Európa színterén zajlik politikailag.

Egy megbeszélésen szóba került a pápa és a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjai között a menekült téma.

Ferenc pápa tudja, hogy nagyon erős a keresztények elüldözésére és meggyilkolására való törekvés. Természetesen a pápa tudott róla, és azt is tudta, hogy kikkel beszél.

Rögtön a magyar egyház és a magyar állam segítségét említette, legnagyobb elismerését fejezve ki, amiért támogatják az ott élő keresztényeket.

Ferenc pápa észhez térően elmondta, hogy valós veszélynek látja az iszlámot, de figyelmeztetett, a globalizációval is számolni kell.

Mindkettő a hit gyengülésére épít, akkor tud terjeszkedni, ha nincs tanúságtevő hit.

Nyilvánvaló, hogy fizikailag is meg kell állítani a terjeszkedést, de ez nem elég.

Hirdetés

Vagyis Ferenc pápa a korábbi megnyilvánulásaival ellentétben nagyon komoly kritikákat fogalmazott meg az iszlám terjedésével kapcsolatban.

Mindebből látható, hogy Ferenc pápa nagyon is jól látja az iszlamizáció és globalizáció veszélyét, valamint a családokat, nemzeteket fenyegető folyamatokat, ám hangsúlyozza a prudentiát, az okosságot.

Ésszel él, amikor nyilatkozatokat ad a liberális sajtónak, ahogy Jézus mondta:

„Legyetek szelídek, mint a galambok, és okosok, mint a kígyó”.

A nagy kérdés az egész ügy kapcsán most sokakban az, hogy melyik lehet a pápa igazi arca?

A menekülteket Európára szabadító, és Jézus közelségét veszélyesnek kinyilatkoztató pápa képe, vagy azé, aki most úgy tűnik, hogy váratlanul előtört belőle?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.