CímlapsztorikÉrdekes világ

Covid-rulett: a globalista hatalomátvétel és a Nagy Újraindítás tényleg a szemünk előtt zajlik?

A terv régóta készen áll, a megvalósítását pedig a mi életünket is megnyomorító események mögé bujtatva végzik. 2030-ra jön az Új Világrend?

El tudod képzelni, hogy egy olyan világban éljen, ahol minden lépésed ellenőrzik, az összes cselekedeted számon tartják, és társadalmi kreditpontokkal büntetik vagy jutalmazzák a magaviseleted?

A renitensek számára a szankciók széles skálán mozognak, kezdve attól, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem lehet igénybe venni – pl. valaki nem szállhat fel a buszra, nem vásárolhat –, és folytatódhat egészen az átnevelő táborok világáig.

Hirdetés

Például, Kínában ez már maga a mindennapi élet valósága, és most valakik

„mindent megtesznek azért, hogy az egész Földön kiépítsenek egy ugyanilyen rendszert, amely a világtörténelem legsötétebb diktatúráját hozza el…”

-írják számos különféle fórumon és a Reddit sötét bugyraiban.

A dolog vita alapja valódi, ugyanis Kínában valóban totális megfigyelés felé megy a teljes társadalom és a hatalom a lehető legdurvább módon próbálja ezt a technológiát kihasználni és visszaélni vele.

A Great Reset, azaz a Nagy Újraindítás konteó hívei szerint az egész egy kirakós egyetlen darabkája, és a következő években egészen 2030-ig bezárólag a szemünk előtt valósulhat meg egy Új Világrend létrejötte, ahol a civilizáció ángy része “rabságban” lesz.

A terv régóta készen áll, a megvalósítását pedig a mi életünket is megnyomorító, Covid-járvány és a nyomában járó gazdasági válság és a háború teljesen felgyorsították.

Az elmélet hívei szerint valakik pontosan a Covidot használták fel céljaik megvalósítására, a közegészségügy álcája alatt valójában egy totalitárius államot kísérelnek meg létrehozni.

A tömegek mindebből semmit nem észlelnek, akik pedig látnak is valamit, azok közül is sokak számára mesének és fantazmagóriának tűnnek a fenti állítások.

„Ha sikerül, az lesz az emberi történelem vége, az emberiség létezésének legsötétebb órája.”

Hirdetés

-ígérik és figyelmeztetnek az elmélet hívei.

A hazugságok korát éljük – és ezért az igazság idejét.

Az egyéni szabadság végső szakaszának, a szabadság haláltusájának vagyunk szemtanúi -mondják.

„A globális elit tagjai, mint Bill Gates, Klaus Schwab és társaik 2030-ra a The Great Reset lezárásaként a totalitárius ellenőrző államot akarják megvalósítani. Itt, Magyarországon is! Minden embernek választani kell: mert a harc elkerülhetetlen. Most már Ön, a gyerekei, a családtagjai kerülnek a célpontba!

-jegyzik meg számos helyen a közösségi médiában.

Az ember azt gondolná, hogy valóban így van, azonban a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy eddig senki sem tudott konkrét bizonyítékokat felmutatni arra, hogy a fente említett emberek egy ördögi tervben vennének részt a világ polgárai ellen.

Mint minden összeesküvésnek ugyanakkor, ennek is van némi igazság magja.

A nagy újraindításról szóló gazdasági tervek valóban megfogalmazódtak és léteznek, és bizonyos törekvések vannak afelé, hogy ezeket megvalósítsák, ahogyan a tömeges megfigyelési rendszerek is szerte a világban elkezdtek terjedésnek indulni.

Hogy ebből valóban egy disztópia lesz-e, azt pedig egyelőre senki sem látja előre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!