Misztikum

Csillagkapu az Andokban: egy ősi törzs szerint Ama Muru rejti az univerzum titkát

Elképesztő, de igaz lehet? A dél-amerikai őslakosok szerint létezik egy dimenzióugrásra alkalmas kapu az Andokban.

Valójában az ősi időkben és napjainkban is innen érkeznek más világokból alternatív civilizációk.

Eredetileg legendának gondolta mindenki, de egyre több közvetett bizonyíték és dokumentum van arra vonatkozóan, hogy valós lehet.

Hirdetés

Ehhez hasonló kapukról több civilizáció is említést tesz a Föld történetében a múltban, legyen szó az ősi Kínáról vagy az amerikai földrészen egykor teljes területen uralkodó indiánokról.

Valamennyi fejlett, a világgal harmóniában élő törzs tudott olyan kapukról, melyek a bolygó más helyeire “nyíltak”, vagy alternatív dimenziókba.

Sokan úgy gondolják egyébként, hogy az Ayahuasca nevű természetes “drog”, vagy főzet sem más voltaképpen, mint egy ilyen szer, mely egyfajta kaput nyit az elmében, kvázi segítve az “átjárást” más világokba…

Erről korábban már írtunk részletesen egy másik cikkben.

A Peruban található állítólagos csillagkapuról évekkel ezelőtt lehetett már hallani, és számos furcsa jelenség történik ma is a környékén. 1998-ban Jerry Hills a barátaival látogatott a kapuhoz, és a szemtanúk szerint nagyjából harminc másodpercre szó szerint eltűnt.

Jerry óráknak érezte az utazást, amit időn és téren túlinak tapasztalt, és olyan helyen járt, ahol az univerzumot egy felsőbb erő tartja egyensúlyba.

A helyiek nem nagyon mernek a kapu közelébe menni, mert volt már, hogy valaki úgy eltűnt, hogy soha többé nem látták viszont.

A környező falvak lakói már nagyon sokat láttak.

Állítólag többször láttak “nem e világinak tűnő”, magas, szinte áttetsző testű embereket, akiket narancs és kék fénygömbök kísértek. Vajon kik lehetnek, honnan jönnek? Akik megérintették a kaput, azok közül többen vizionáltak: csillagokat, fényes képződményeket, gázfelhőket láttak, a szabadesés illúzióját vélték tapasztalni.

Hirdetés

Azt vallják, hogy ez a kapu az ősi isteneknek épült, és időnként ezek a magasságos lények, sokkal fejlettebb entitások lépnek át a mi világunkban.

Ezek az istenek a mi teremtőink, hozzájárultak az élet kialakulásához a bolygónkon.

Ennek kulcsa Amaru Muru. Szó szerint, ugyanis őt tartják a kapu “kulcsának” őrzőjének.

Egy aranykorong, amivel kinyitható a kapu, és a kulcs tulajdonosa beléphet az égi uralkodók királyságába.

Ez a legenda még az inka birodalom megalapításának idejéből származik, és Amaru Muruhoz, az inkák első papjához kapcsolódik.

Ama Mururól azt tartják a legendák, hogy egy Lemúriai bölcs volt, akit gyerekkorában felküldtek a Napistenhez.

Később pedig Lemúria konteinensének pusztulása előtt – ez a kontinens ma már nem létezik, sokan pedig vitatjéák a létezését is – ő volt az, aki civilizációk magvait “vetette el” a világ valamennyi táján.

Az Andok mélyén megbújó kolostorban megalapította a Hét Fénysugár Rendet, és ez a misztikus iskola a szent lemúriai tanításokat követte.

Ők őrizték az Amaru által idehozott misztikus tárgyakat is. Ezek között volt egy bizonyos “szent napkorong”, amit titkos kamrában őriztek, és csak nagyon ritkán vették elő.

Ezt a korongot csak kozmikus vagy transzcendentális események alkalmával volt szabad használni – valószínűleg olyankor, amikor valamilyen katasztrófa közelgett, és meg kellett nyitni a kaput az istenek számára.

Az istenek voltak ugyanis azok, akik valamennyiszer megmentették világunkat, vagy újraindították az emberi civilizációt, ismét “elvetve” a magokat.

Ezek az ősi kapuk tucatjával voltak jelen a Földön, azonban az elmúlt évezredekben nagy részüket megsemmisítették.

Mára alig maradt néhány, noha ezek a kapuk jelentettek valamennyiszer “menekvést” az emberiség számára, és a végső segítséget a Földet érő katasztrófák esetén.

Egy teória szerint Marcahuasiban is található egy csillagkapu – a helyiek azt mesélik, hogy furcsa lények közlekednek itt, időnként fényes nappal is.

Emberek eltűnnek és megjelennek a semmiből, de volt, akit lebegni láttak.

Nem könnyű eljutni erre a fennsíkra, közel négyezer méter magasan fekszik.

Hatalmas emberarcokat formázó sziklái (szobrai?) mind ugyanabba az irányba néznek, de található itt kőből teknős, inka harcos és hüllő is. Sok látogató számolt be arról, hogy misztikus látomásai voltak itt-tartózkodása alatt.

Vajon miért vannak ezek a csillagkapuk ilyen eldugott helyen? Lehet, hogy az ősi istenek nem akarták, hogy a földlakók megtudják, vannak más világok is ezen a bolygón kívül?

Vagy a kapuk csakis akkor nyílnak meg, ha a Föld és a civilizációnk végveszélyben van…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.