Érdekes világ

Durva: Putyin ajándéka lehetett a luxujacht, amin Várkonyi Andi és Mészáros Lőrinc nyaralt

Az orosz “maffia” már rég összejátszik a “kis magyar maffiózóinkkal”? Az ember gyomra kifordul… Részletek a kommentekben.⬇️

Ezt nem láttuk jönni, pedig igaz, számos forrásból lett leellenőrizve, még a Blikk és más nagy portálok is lehozták a hírt arról a luxusjachtról, melyen a napokban Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet látták nyaralgatni.

A ROSE D’OR (Arany Rózsa) nevű luxusjárművet egy hajóbérléssel foglalkozó portál szerint nem lehet lehet kikölcsönözni, ám a magyar vállalkozó és felesége mégis a fedélzetén napoznak.

Hirdetés

Sőt mi több, a jacht egy orosz oligarcha tulajdonában van, méghozzá egy olyanéban, aki konkrétan Putyin egy közeli embere.

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy a hajó tulajdonosa egy luxusjachtokkal foglalkozó internetes oldal szerint Konstantin Strukov.

A 64 éves orosz oligarcha főleg szén-, réz- és aranybányászattal szerzett vagyonát a Forbes 1,3 milliárd dollárra becsüli. Strukov Vlagyimir Putyin pártjának tagja

– számolt be róla az rtl.hu.

Ez ugynais nagyon komoly dolog.

Lényegében azt jelentiu és sejteti, hogy majdnem közvetlen bejárásuk lehet akár Putyinhoz is.

Legalábbis sokat elárul az, hogy egy Putyin-közeli oligarchától soron kívül bérelnek szuperjachtot.

Mindezt úgy, hogy eközben Oroszország épp 2 éve lerohan és pusztít egy európai országot.

Az ember gyomra szinte kifordul…

Hirdetés

A sajtó szerette volna megtudni, hogy van-e akár üzleti, akár ismerősi kapcsolata Mészárosnak Konsztantyin Sztrukov orosz bányamágnással, illetve Sztrukovnak tudomásuk szerint van-e bármi köze a jachthoz.

A Mészáros Csoport pont a lényeget megkerülve válaszolt.

Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák

– tették hozzá.

UPDATE, FRISSÍTÉS:

Ezért mindenki azt gondolta eleinte, nem is kevés gyanúval, hogy ez az egész akár Putyin ajándéka is lehetett, mivel az említett orosz milliárdos közel áll Putyinhoz.

Ma reggelre azonban portál megnevezte az Euroleasinget mint a Rose d’Or tulajdonosát. A máltai tulajdoni bejegyzés idén július 5-én keletkezett szerintük.

Ez a cég pedig Mészáros Lőrinchez köthető, mert a Magyar Bankholding lízingcége

– írja a Szabad Európa.

“Aki a nemzet vámszedője, az minden ócska fillérről, minden henyéléssel töltött másodpercéről elszámolással tartozik a nemzetének.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!