Címlapsztorik

Egész világ átverve: Prigozsin új videóban jelentkezett be, azt mondja minden rendben van: Putyin csak kapkodja a fejét és őrjöng

Ezt nem láttuk jönni! Tényleg megrendezhette a saját halálát..?! Putyint ilyen durván még senki sem verte át!

Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-zsoldoscsoport főnöke mint ismert, a múlt héten repülőgép-szerencsétlenségben vesztette életét, két hónappal azután, hogy megpróbálta Moszkvában megpuccsolni Vlagyimir Putyin elnök katonai vezetésének hatalmát.

Most azonban felkerült a netre egy új videó, amely egyből elindította az összeesküvés-elméletek özönét.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy tényleg megrendezhette a saját halálát.

Elvégre a holttesteket nem sikerült vagy egy részüket nehezen lehetett azonosítani, erről szóltak is hírek amikor a repülőgép roncsait kutatták az orosz hatóságok.

Manapság a DNS nyomokat is könnyen egy felismerhetetlen holttestre lehet juttatni – vélik egyesek, utalva arra, hogy korábban DNS vizsgálat erősítette meg, hogy Prigozsin az áldozatok között volt.

A videó már csak azért is lehet bizonyíték sokak szerint, mert a rajta látható Prigozsin azt mondja, hogy „minden rendben”.

A videón Prigozsin egy autóban ülve ilyeneket mond:

„Hétvége van, augusztus második fele 2023.‌ Afrikában vagyok.

Szóval azok, akik az eltűnésemről, magánéletemről, vagyonomról és egyéb dolgaimról szoktak pletykálni, megnyugodhatnak, mert ami azt illeti, minden rendben van.”

A videó közzétevői azt nem írták ki, mikor készült a felvétel. És azt sem bizonyítja, hogy a zsoldosvezér tényleg él esetleg, mivel halála előtt valóban járt Afrikában.

A legtöbben azt gyanítják, hogy a videó az augusztus 20-i hétvégén készülhetett, néhány nappal Prigozsin halála előtt. Mások, akik nagyon hinni akarnak abban, hogy a férfi életben van, erősködnek, hogy még mindig él és tényleg Afrikában van.

Hirdetés

Nyilván nincs semmire bizonyíték, de az biztos, hogy akik Putyinnak keresztbe tesznek, kiesnek valahonnan és nem élik túl

Eléggé valószínű tehát, hogy ez a videó még a halála előtt készülhetett.

Ugyanakkor semmit sem lehet kizárni.

Egy biztos: a videó megjelenése után egyvalaki biztosan nagyon izzadt. ez pedig maga Putyin.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.