Érdekes világ

Orbán Viktor figyelmeztetett ma a háttérhatalom “Agenda 2030” tervére – mindennél rosszabb lesz?

Orbán Viktor a Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évindító beszédében sokak számára burkoltan, de mégis nyíltan figyelmeztetett a háttérhatalom “Agenda 2030” tervére, mely a járványnál is rosszabb lesz és még nagyobb megpróbáltatás elé fogja a világot állítani.

A legtöbb ember fülét valószínűleg nem is ütötte meg ez a pár mondat, bár biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül hagyta a végére a magyar miniszterelnök sem a célzást.

Sokan beszéltek már az elmúlt években arról a titkos folyamatról, ami az Új Világrend létrehozását előzi meg, számukra biztos, hogy megcsendült az a bizonyos csengő, amikor hallották ezt a pár mondatot.

Hirdetés

Orbán Viktor ugyanis nyíltan kimondta (ami még csak a tervekben szerepel, bár előszobája most a szemünk láttára és a mi részvételünkkel rajzolódott ki 2020-2022-ben), miszerint 2030-ra a világ teljesen megváltozik, mégpedig olyan irányba, mely a mostani járványnál is rosszabb lesz és a legnagyobb megpróbáltatásnak teszi ki majd a nemzetállamokat.

Egy átlag hallgató vagy TV-néző valószínűleg azért nem reagál az ilyen információkra, mert nem hallott még soha a háttérhatalom “Agenda 2030”-tervéről…

Emellett párhuzamosan fut még a pandémia kezdete óta Klaus Schwab GREAT RESET, azaz Nagy Újraindítás terve – állítják az elmélet hívei.

Ennek azonban valóban valós, lekövethető bizonyítékai, jelei vannak.

Egy olyan Gadzasági Világrend kialakítása van folyamatban, amiben az emberknek nem lesz magántulajdona, mégis boldogok lesznek – legalábbis ez az ígéret.

Valójában “globális fiatal vezetőként” Orbán Viktor képben van a mostani évtizedünket minden eddiginél jobban befolyásoló átalakulási folyamatokkal kapcsolatban, nemcsak a világjárvánnyal elindult ID 2020 programmal,

de akár a 2025-28-as Rockefeller tervet illetően is, mely elvezet majd ahhoz a bizonyos 2030 körüli “nagy megrázkódtatáshoz”.

Íme:

Amit Agendaként tol és visz keresztül a saját maga létezését is letagadó szervezett magánhatalomként működő pénzhatalmi világelit és amely történet az Új Világrendben végződik majd a káosz létrehozása után.

Hirdetés

És akkor szó szerint következzenek Orbán Viktor mondatai:

2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban – amiről már most nincs időm beszélni -, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog.

Arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stressz-teszt alá helyez majd.

Arra a 2030-as időpontra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat majd ott és akkor bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk felhasználni!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!