Érdekes világMisztikum

Egy másik világ rejlik az Antarktisz jege alatt – állítják a tudósok

Párhuzamos utcákból álló ősi városok, háromoldalú piramisok romjai: alternatív evolúció bizonyítékai a jeges kontinensen?

Egyre több tudós, régész és geológus gondolja úgy, hogy az évszázad felfedezését rejtheti az Antarktisz.

Arról van szó, hogy a jégréteg mélyén egy eddig ismeretlen, alternatív világ maradványa rejtőzhet.

Hirdetés

Egyes konteók szerint már a náci birodalom vezérkara is tudhatta ezt, nem véletlen próbáltak náci bázisokat létesíteni az Antarktiszon.

Hogy ez végül sikerült-e nekik, arról a mai napig alaposan megoszlanak a vélemények, de számtalan legenda állítja: mélyen a jég alatt titkos német birodalmi szerkezetek, és komplexumok kusza hálózata is fellelhetők.

Állítólag ők lehettek az elsők, akik rájöttek, hogy a jégréteg alatt egy másik, elveszett civilizáció, és az általa épített kolóniák nyomai láthatók.

Sőt, vannak olyan összeesküvés elméletek is, melyek szerint ősi földönkívüli technológiára bukkantak “odalent”, és a feltárások kormányról-kormányra, szervezetről szervezetre öröklődtek, és ma is zajlanak ezek a feltárások, a közvélemény tudta nélkül.

Az elmúlt években hatalmas, vizes területeket fedeztek fel a jégréteg alatt, mintha valami alulról melegítette volna a kontinenst – állítják.

Ezek pedig 2700 láb mélyen találhatók az Antarktisz nyugati részén.

Egyre több ilyen, mélyen elhelyezkedő objektumot tárnak fel, melyekről még folyik a vita, hogy mi lehet.

Ugyanakkor még mielőtt mindenki azt mondaná, hogy semmi bizonyíték nincs az Antarktiszon egykor burjánzó elveszett civilizációra, az nézz meg ezt:

Igen, három oldalú piramisok, városok hálózatának nyomai kezdenek kiolvadni, a műholdas felvételek tanulsága szerint.

Hirdetés

Abban valamennyi szakértő egyetért, hogy az elkövetkező 10 évben a jég birodalma feltárja az utolsó titkait, és az egész világ tudni fog róla, hogy mit titkoltak az Antarktiszról.

A Google térképén is jól látható, első pillantásra furcsa, valóban szabályos piramisnak tűnő sziklaképződmények az Antarktisz legmagasabb hegyláncához, az Ellsworth Mountainshoz tartoznak, ahol a 4892 méter magas Mount Vinson is áll.

100 millió évvel ez előtt az Antarktiszt buja esőerdők borították, ahhoz hasonlók, amelyek ma Új-Zélandon találhatók”
– állította egyszer dr. Vanessa Bowman.

Ez is alapját szolgáltatja az efféle rejtélyes sejtéseknek és teóriáknak, amik még egyszer mondjuk: egyáltalán nem alaptalanok.

Sokak szerint valóban van ott valami, és abban is egyre több tudós ért egyet, hogy akár az emberi evolúció hiányzó láncszeme rejtőzhet a jég alatt.

Vagy egy alapvetően nem emberi, humanoid kolónia bizonyítékai, melyek az egész emberi faj történelmét írnák újra…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.