Misztikum

Egy óriástól származó mumifikálódott ujjdarabka fedheti fel a Földön élt óriások létét

Tényleg óriások uralták a Földet az emberiség előtti időkben, és egy szűk időszakban még együtt is élhettek velük?

A nefilimekkel, azaz ősi óriásokról szóló különféle legendák mögött valóban komoly igazság rejtőzhet.

Ezt bizonyíthatja egy évekkel korábban megtalált régészeti lelet.

Hirdetés

Egész pontosan egy maradvány, melyről sokan azt állítják, hogy egy ősi óriás ujjdarabkája…

Döbbenetes méretű “ujjpercek”

Gregor Spörri 1988-ban azzal sokkolta a sajtót, hogy sikerült feltotóznia valamit, ami bizonyítékul szolgálhat az emberiség múltjával kapcsolatban pár megdöbbentő dologra.

Egy hatalmas, gigantikus lényről származó, jó állapotban konzerválódott ujjról volt szó.

A lelet egy illegális ügyleteket lebonyolító sírrablóé volt. A szóban forgó leletre pedig Egyiptomban bukkant rá, de Gregor nem tudta megkaparintani, ezért csupán egy fényképet készített róla, mert csak ennyit engedett neki az illető sírrabló.

Ugyanakkor pluszban lencsevégre kaphatta a röntgent felvételt is, amit a kairói kórházban készítettek a hatvanas években a testrészről.

Ezen még a hivatalos pecsét is látható volt.

Végső bizonyíték az óriásokra?

Az ujj tényleg hatalmas volt, és már akkor sokakat érdekelt az egész ügy, mivel rengetegen a nefilimek első bizonyítékát sejtették az ujjban.

A szóban forgó testrész ugyanis 28 centiméter hosszú volt, és bárki, vagy bármi ujja is volt, annak legalább 6-7 méter magasnak kellett lennie. Ekkora mutánst még a magas növésű emberek között sem ismert az írott történelem.

Az ujjat állítólag 1960-ban találta a sírrabló eredetileg, Kairótól északkeletre.

Rengeteg teória látott napvilágot arról, hogy maga az ujj mié lehetett pontosan,d e a legtöbben arra gyanakodnak, hogy egy igazi nefilimé. Az ujj dohos volt, és még mindig mutatkoztak bomlás jelei, de nagyon jól mumifikálódott.

Hirdetés

Az sem kizárt, hogy talán egy Egyiptom-szerte tisztelt igazi isten ujja lehetett, amikről tudjuk, hogy valójában földönkívüliek voltak.

Az utóbbi pár száz évben igen jelentős mennyiségű, nagyjából 1000 tárgyi lelet került elő csak Amerikában, az ősi óriásokhoz kapcsolódóan.ű

Eltusolt igazságok

Ősi Egyiptomban talált hieroglifák, Indiában előkerült sziklafestmények, afrikai barlangrajzok egyöntetűen tanúsítanak valamit, amit csak úgy neveznek: az óriások faja, vagy nefilimek.

Ezek a leletek azonban mind a mai napig el vannak dugva a világ elől, különféle okokból, melyekről egy korábbi cikkben már beszámoltunk.

A tudománynak egyszerűen nem lenne érdeke, hogy ezek a leletek előkerülve, mintegy felkavarják az emberi történelem idővonalának lagymatag állóvizét…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!