Érdekes világ

„Egymillió dollárért vállalnák a magyar miniszterelnök meggyilkolását” – bérgyilkosok és az alvilág vadászhat a politikai elitre?

Eddig, és ne tovább? Tényleg üzenhettek az alvilág bugyraiból, hogy vége az urizálásnak?

A magyar elitnek üzentek az alvilág bugyraiból?

A magyar nyilvánosság is megerndülhet, ha alig egy hónapon belül valóban felszínre kerülnek olyan nevek és konkrét bizonyítékok, melyek feketén-fehéren mutatják:

Név szerint kik lopták szét az országot az utóbbi több mint 30 évben a rendszerváltás óta.

Hirdetés

A rendszerváltás ugynais sokkal inkább volt egy illúzió, vagyis „gengszter váltás”, és ezt az alvilági és taxis körökben nagyon jól tudják.

Mit gondoltok, miért hasal le állandóan a kormány, ha a taxisok kérnek valamit? Orbánék miért félnek a taxisoktól…

Nem, nem csak a blokád miatt… Rengeteg titkot és történetet tudnának mesélni a sötét budapesti éjszakákból a parlament környékéről.

Éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy nem lehet, hogy az alvilág felől egyre több egyértelmű jelzés történik: eddig is ne tovább.

Egy nemrég megjelent,”Lőjétek le Orbánt” felirat kapcsán több ízben merültek fel egyszerű pletykák arról, hogy a kormánynak üzenhettek.

Ráadásul több Fideszes kulcsember is neveket emleget és azt mondják, hogy 30 napon belül politikai földcsuszamlás indulhat el.

Megszólalt egy állítólagos bérgyilkos, állt a bál utána

A kérdés csak az, hogyha az alvilág valóban üzent, akkor meddig lennének képesek elmenni? Eltennék láb alól a magyar miniszterelnököt, egyfajta jelzésként, hogy itt ők, az alvilág a valódi irányító?

A Riporter: Frei Tamás egyik adásába bukott bele műsor házigazdája és névadója is 2001 májusában, magával rántva egyben az RTL Klub vezetőit.

Frei az egyik műsorában állítólagos bérgyilkosokat interjúvolt meg, akik közül az egyik arról beszélt, hogy

Hirdetés

„egymillió dollárért vállalnák a magyar miniszterelnök meggyilkolását.”

A riport hatalmas felháborodást váltott ki, a csatorna elnézést kért, a történtek után pedig nem csak Frei Tamásnak, de Piller András vezérigazgatónak és Gyöngyösi Bence programigazgatónak is távoznia kellett az RTL-től.

Auz állítólagos báérgyilkosról pedig azt mondták, hogy csak statiszta. De vajon tényleg csak statiszta? Vagy csak ezt kellett „Beadni” a közönségnek, hogy lenyugodjanak a kedélyek?

Elvégre borzalmas dolog lenne a tudat, hogy egy olyan országban élünk, ahol nem a miniszterelnökök irányítanak…

Egyértelmű az üzenet: eddig és ne tovább?

Sokak szerint napjainkban ez az összeg még nagyobb lenne.

Egyes meg nem erősített források szerint egy ilyen fontos kulcsember „féllerállítása” több mint tízmillió dollárba kóstálna.

Azonban egy olyan rendszert bedönteni, mint amilyen a jelenlegi, egyszerűbb eszközökkel is meg lehet oldani – vélik sokan.

Utalva ezzel arra, hogy ha valóban egy hónapon belül nevek kerülnek elő tagadhatatlan bizonyítékokkal, akkor abba az elmúlt 30 év politikai elitje remeghet bele jobb és baloldaltól függetlenül.

Talán végre az ügynök akták?

Terhelő videós bizonyítékok az ország vezetőiről?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.