Misztikum

Előző életek és reinkarnáció: 10 jel, ami mutatja, valamit nem zártál le korábbi “leszületéseid” során

Ha téged is foglalkoztat a lélekvándorlás, illetve az, hogy ki voltál előző életedben, valóban oda kell figyelned bizonyos jelekre. Vannak ugyanis olyan árulkodó jelek az életben, amelyek ugyan teljesen hétköznapinak tűnnek, mégis sok mindenről árulkodnak.

Megmagyarázhatatlan tehetség

Mindenki jó valamiben. Van, aki a zenében jeleskedik, van, aki kreativitásának köszönhetően gyönyörűen fest vagy rajzol. Ám arra senki nem gondolna, hogy ezek a tehetségek gyakran egy korábbi életből származnak.

Főleg akkor, ha a képességek úgy törnek elő – akár gyerekkorban is -, hogy „semmit nem tettünk az ügy érdekében”, tehát nem gyakorolunk naponta órák hosszat.

Hirdetés

Ismerős érzés… láttalak már valahol

Bizonyára veled is megesett már, hogy találkoztál valakivel, akivel azelőtt soha, és úgy érezted, régóta ismeritek egymást, ám nem tudtad megmondani, hogy honnan ismerős az illető. Ebben az esetben könnyen lehet, hogy előző életetekben volt kapcsolatotok egymással.

Déjá vu érzés bizonyos helyeken, avagy itt már jártam…

Előfordult már veled, hogy olyan helyen voltál, ahol azelőtt még soha, és mégis úgy érezted, jártál már ott? Sőt, pontosan tudtad, hogy merre kell menned, hogy elérd uticélodat? Ha igen, akkor minden bizonnyal azért volt ismerős a hely, mert egy korábbi életedben már voltál az adott helyszínen.

Ez már megtörtént… a Déjá vu jelenség

Vannak olyan félelmeid, amelyeket semmivel sem tudsz magyarázni? Talán veled is előfordult már olyan eset, amely kisebb vagy nagyobb mértékben, de megkérdőjelezte a valóságról alkotott elképzeléseidet.

A váratlanul belénk hasító felismerés, hogy egy adott szituációt már átéltünk egyszer, vagy, hogy ez már megtörtént valamikor a múltban, rendkívül félelmetes, ám arra utal, hogy nem ez az első életünk.

Jelentéssel bíró álmok

Ha például egy ismerősödet más szerepben, más alakban véled felfedezni álmodban, mint ahogyan azt a hétköznapokban megszoktad, akkor álmaidban is felbukkannak előző életed emlékképei. Különösen akkor, ha olyan távoli események, helyszínek jelennek meg előtted ilyenkor, amelyeknek az égvilágon semmilyen előzménye nem volt jelen életedben

Erős, megmagyarázhatatlan érzelmek, ragaszkodás

Találkoztál már olyan személlyel, akihez az első pillanattól kezdve megmagyarázhatatlan vonzalom kötött, vagy éppen pont ellenkezőleg, hatalmas ellenszenvet váltott ki belőled? Igen, jól gondolod, erős a gyanú, hogy korábban már kapcsolatban álltatok egymással, ám biztos, hogy nem ebben az életben.

Karmikus jelek a testen, különféle fóbiák

Van esetleg veled született betegséged? Netán olyan sérülésed, anyajegyed, amelyre semmiféle „tudományos” magyarázat nem létezik?

Nos, minden bizonnyal ezt is előző életedből hoztad magaddal. Ahogyan az sem véletlen, hogy bizonyos fóbiáid vannak, például már-már betegesen rettegsz a pókoktól, vagy a bogaraktól.

Kötődés és vonzalom bizonyos kultúrák, népek, földrészek

Van, aki megmagyarázhatatlan kötődést érez bizonyos kultúrákhoz, műalkotásokhoz. Olyannyira, hogy szinte magáénak érzi az adott kultúrát. Ez sem véletlen.

Hirdetés

Megmagyarázhatatlanul erős empátia

Az is megeshet, hogy úgy érzed, remekül értesz az állatok nyelvén. Ez esetben könnyen lehet, hogy ez a kapcsolat előző életeidben gyökerezik.

Visszatérő kapcsolatok másokkal

Ha időről időre ugyanolyan típusú emberekkel hoz össze a sors, ugyanolyan minták jelennek meg az életedben, mindig ugyanazokat a hibákat követed el, minden bizonnyal karmikus feladatod van.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.