CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Idegen fajok őrzik a világ atomerőműveit? Intervenciós felügyelet alatt van a Föld?

Egyes tudósok és amatőr ufószakértők szerint nem véletlen, hogy az elmúlt 50 évben rendszeresen bukkantak fel azonosítatlan repülő tárgyak különféle nukleáris létesítmények körül…

Mi lenne, ha kiderülne, hogy a Földbolygó egyfajta megfigyelés és szabályozás alatt van idegen erők, civilizációk által?

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy már a hidegháború előtt az USA és más nagy országok kormányainak tudomására jutott az idegenek létezése?

Hirdetés

Lásd Roswell, 1947 nyarán…

Az elmúlt években az idegenek számos alkalommal jelentek meg különböző stratégiai és nemzetbiztonsági fontosságú intézmény és épületkomplexum közelében.

Ezen jelenések, észlelések sokak szerint nem a véletlen művei, ahogyan az sem, hogy a világszerte egyre nő a földönkívüli aktivitás az egyes országok légterében.

Sokan úgy gondolják, hogy a nukleáris energiával kapcsolatba hozható blokkok, hatalmas erőművek valójában megfigyelés alatt állnak.

Az elmúlt 10 évben számtalan olyan eset látott napvilágot, fotókkal és videofelvételekkel, melyek azonosítatlan idegen járműveket, azaz ufókat mutatnak ilyen komplexumok közvetlen közelében lebegni.

Titkos földönkívüli megfigyelési program, vagy egy az emberek és idegnek által közösen végrehajtott kooperáció, “felügyelet”?

Egyes titkos szovjet jelentések utalnak arra, hogy például a csernobili katasztrófa előtti órákban több bizarr fény is feltűnt az égen, ám ezek forrását később nem sikerült azonosítani.

Az akkori szemtanúk beszámolóit aztán nem vették komolyban, hallgattak róla, és így a későbbi hivatalos jelentésekbe sem kerültek bele.

Azóta egyre több kiszivárgó titkos akta, egykori CIA dokumentum beszél arról, hogy a Föld egy úgynevezett galaktikus intervenciós – megelőző – program alatt van.

Hirdetés

Kvázi idegen fajok gyámsága alatt van a fajunk és az általunk használt technológiák azért, hogy nehogy kipusztítsuk magunkat.

Tény, hogy rengeteg különféle beszámoló van ma is arról, hogy egyes potenciálisan veszélyes- értsd: katasztrófát okozni képes – létesítmény közelében láttak koron alakú repülő tárgyakat.

Éjszaka pedig egyes atomlétesítmények felett “fények táncoltak”.

Ezek nem égi jelenségek, szabályos időközönként jelentek meg és jelennek meg ma is.

Ezen létesítmények dolgozói pedig ha túl sokat kérdeznek, egyszerűen elbocsájtják őket, vagy meggyőzik őket arról, hogy erről ne nagyon kérdezősködjenek…

Mivel a világban nő a terrorfenyegetettség, és egyre inkább tartanak egy esetleges atomerőmű vagy nukleáris komplexum elleni támadástól, a világ vezetői titkos lépéseket tettek meg a dolog érdekében.

Ha egy terrorcsoport bejutna egy ilyen helyre, és sikerülne felrobbantani egy erőművet, az egy egész kontinenst is kiirthatna.

Sokak szerint részben ezért, részben pedig az idegenekhez mérten primitív technológiák hibalehetőségei miatt van szükség az állandó földönkívüli felügyeletre…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.