Misztikum

Eltanin antenna: földönkívüli struktúrát találtak az Antarktisz körüli tenger mélyén?

A felfedezését elhallgatták, épedig sokak szerint egy idegen antenna, egyfajta kommunikációs “adóvevő” lehet.

Ilyenekkel lehet százával “beszántva” az óceánok alja?

Eltitkolt leletek világszerte

Tény, hogy ma már rengeteg olyan régészetileg fontos leletről tudunk, melyek valamilyen módon ellent mondanak a jelen ismereteinknek.

Hirdetés

Ezt érteni lehet mind a múlttal, mind pedig a jelenünkkel, vagy a fajunk eredetével kapcsolatban.

Az Antarktisz körüli dolgok különösen érdekesek, mivel sokak véleménye szerint egy elzárt, jég alatti civilizáció nyomait rejtheti a kiolvadó jégpáncél.

Ha ez valóban így van, az hamarosan, még a következő évtizedben kiderül. Azonban az 1960-as években történt egy eltusolt felfedezés, mely már akkor megváltoztathatott volna mindent.

Antennaszerű struktúra a tenger mélyén

Az Egyesült Államok Nemzeti Tudományos Alapítványa 1962-ben létrehozott egy korszerű, technológiailag fejlett úszó laboratóriumot, az USNS Eltanint, amely a világ első antarktiszi kutatóhajója volt, és amelynek feladata az Antarktisz és a környező vizek feltárása volt egy négyéves időszak alatt, amelyek csaknem annyira feltérképezetlenek voltak, mint a Naprendszer legtávolabbi pontja.

Az ÚjVilágtudat információi szerint vaami olyan dologra bukkantak, amit végül el kellett hallgatni, mivel tömegpánikot idézhetett volna elő a Földön.

A magányos régióban a víz mélyén olyan dolgokra bukkantak, amik “nem oda valók”.

1964. augusztus 29-én az USNS Eltanin az óceán fenekét fényképezte a Horn-foktól 1000 mérföldnyire nyugatra egy kábellel felszerelt kamerával, körülbelül 3900 méteres mélységben, amikor egy antennaszerű képződményre lettek figyelmesek.

A környező terület kopár volt, így biztosak voltak benne, hogy mesterséges struktúráról van szó.

Az antenna maga 60 centiméter magas volt, rajta szimmetrikusan elhelyezkedő “ágakkal”, melyek végén gömbszerű csomók voltak.

Hirdetés

Az egész valóban egy antennarendszer szerves részéhez hasonlított.

Máig vitatott, mi lehetett

Amikor a fényképeket a New Zealand Herald 1964. december 5-én megkapta és kiadta, a rejtélyes képek azonnal felhívták az ufológusok és a kutatók figyelmét, akik “Eltanin antennának” nevezték el és azt állították, hogy egy oda nem illő idegen tárgy, amelyet rejtélyes céllal helyeztek el arra a távoli helyre.

Azóta is heves viták tárgya, mert egyesek szerint ez egyértelmű bizonyítéka a földönkíüvliek létezésének itt a Földön.

Az elmélet szerint azóta több tucatnyi ehhez hasonló szerkezetet találtak meg titokban az óceánok, tengerek mélyén, mert az idegen fajok kvázi “bemikrofonoztak” minket és folyamatos megfigyelés alatt tartják az emberiséget.

Mások azt sugallták, hogy valószínűleg valamilyen felfedezetlen növényi életforma lehet, ám a tengerbiológusok szkeptikusak voltak ezzel kapcsolatban, mivel abban a mélységben nem volt napfény, ami fenntartotta volna.

Ez a szivacsfaj nagy kolóniákban él, így sokak szerit ez is eleve ellent mond annak, hogy egy növény lett volna.

Továbbá a Cladorhiza concrescens fényképeivel összehasonlítva az Eltanin antenna nem tűnik teljesen egyezőnek.

Azóta sincs válasz a kérdésekre…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.