CímlapsztorikMisztikum

Emberiség előtti Piramisok, szobrok és ősi városok az Antarktiszon?

1912-ben megtalálva, később elhallgatva?

Az Antarktiszon egy állítólagos 1912-ben történt expedíció képei szivárogtak ki az internetre és kezdtek teljesen önálló életet élni majd terjedni a közösségi médiában.

Robert Falcon Scott Antarktiszi felfedező nevéhez kapcsolódóan jelentek meg igencsak érdekes képek, melyeken állítólag a jeges kontinensek 1912-ben megtalált gigantikus fekete piramis és egyéb, láthatóan mesterséges alkotások áthatók, mint szobrok, oszlopok, és városok ősi romjai.

Hirdetés

Ezek egy az egyben megdöbbentőek mivel a mai mainstream régészet és a történelemkönyvek is azt tanítják, hogy az Antarktiszon nincs semmi.

Az csak az utóbbi években vált egyre elfogadottabbá, hogy elméletileg a jégpáncél alatt mgé ismeretlen világok húzódhatnak.

Nos, az 1912-ben állítólag megtörtént felfedezést a különféle szóbeszédek szerint végül elhallgatták a világ elől, mert az túlságosan felforgatta volna a társadalom világképét, a vallásokat de még a kozmoszban elfoglalt helyünkről alkotott véleményünket is.

De mégis, miért és hogy lehetséges egy ekkora felfedezés elhallgatni?

Ahogyan visszakövettük a Tiktokon is etrjedő képek forrását, egészen egy furcs Youtube csatornáid jutottunk Edgar Reyes néven.

A videókban megemlíti Robert Falcon Scottot több ízben is, aki valóban egy létező történelmi személy volt

Robert Falcon Scott, a Brit Királyi Haditengerészet tisztje, a Déli-sark kutatója. Két híres felfedező utazást tett az Antarktiszra.

Elsőként a Discovery expedíciót, majd másodiknak a Terra Nova expedíciót, ez utóbbit a megadott években.

Robert Falcon Scott és csapata később az egyik exedívciós túra során elveszett valamikor 1912 márciusában. 1912 novemberébe találták meg a holttestét.

Hirdetés

A felfedezői szerint ez volt a legijesztőbb holttest, amit valaha láttak.

Külön érdekesség, hogy vele együtt találták meg az első olyan fosszíliákat, melyek bebizonyították: Az Antarktiszon egykor erdőségek voltak.

A vele kapcsolatba hozott elterjedt képekre azonban nincs rendelkezésre álló információ, így akár az is lehet, hogy csak a felfedezései köré épített város legendáról van szó.

Ha jól mgenézzük a koordinátákat, akkor vaéóban érdekes dogokra bukkanhatunk.

78°21′S 163°30′

A szóban forgó tereptárgy valóban olyan, mint egy piramis.

Noha a geoógusok szerint csak a sarkvidéki szelek “játéka” az, hogy ennyire szembetűnően négyoldalú, erős élekkel ez a piramis, valójában egy hegy lehet, melyen így hagyott nyomot az idő.

Azt persze a geológusok egy része sem zárja ki, hogy elveszett civilizáció létezhet az Antaktisz jege alatt, hiszen soha nem tárták fel, mi rejtőzik a mélyben.

Konszenzus van arról, hogy egykor ismeretlennépek élhettek rajta, mikor a felszíne lakható volt és nem borította jég.

Nemrégbe például hatalmas fákat, egy kisebb erdőséget találtak az Antarktiszon megkövesedve, megfagyva, ami szinén bizonyítéka annak, hogy egy az emebriség előtt még ismeretken világ bukkanhat elő az egyre olvadó jég alól…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.