Érdekes világ

Engedélyezték az emberkísérleteket Elon Musk agyba ültetett chipjeihez: Orwelli vízió, távirányított emberiség?

Tényleg eljön a Bibliában megírt Fenevad bélyege? Kell-e félnünk a bechippelt emberiségtől, vagy attól, hogy 5G-n keresztül fognak mindenkit irányítani?

Jönnek a kísérletek: emberekbe raknak chipet

A chip Musk tervei szerint betegségeket gyógyít majd, de még a telepátiát is lehetővé teszi.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivataltól (FDA) zöld utat adott Elon Musk cégének arra, hogy embereken teszteljék az agyba ültetett chipjeiket

Hirdetés

– számolt be róla a Guardian.

A Neurolinket több esetben vizsgálták különböző hatóságok, az amerikai törvényhozók pedig további vizsgálatokat sürgetnek, főleg az állatokon végzett tesztek körülményeivel kapcsolatban.

A vállalat 2018 óta mintegy 1500 állatot, köztük több mint 280 juhot, sertést és majmot ölt meg kísérletek során.

Sokan amiatt aggódnak, hogy ez egy olyan precedenst jelenthet, mely a mikrochipek egész sorát indíthatja el.

Sőt, egyesek félelme az, hogy a közeljövőben kötelezővé tehetik majd minden ember számára, amolyan személyigazolvány alternatívaként.

Orwelli vízió, távirányított emberiség?

A Bibliában is írnak arról a bizonyos Fenevad bélyegéről, a száőmról, a 666-osról, amit mindenkinek hordania kell a jövőben.

Ez egy antikrisztusi korszak lesz az emebriség törétnetében, közvetlenül Jézus második eljövetele előtt.

Sok vallási csoport és konteó véli úgy, hogy a jövőben kötelezővé tett mikrochipek is egyfajta billogként fognak működni: akinek nincs, az nem a társadalom része és nem vehet igénybe szociális és egyéb szolgáltatásokat.

Mások attól tartanak, hogy a mikrohcipeken keresztül mivel telepátiára is képesek lehetnek majd, képesek lesznek embereket távirányítani.

Hirdetés

Lényegében alattomosan a háttérben manipulálni a tömegtársadalmat.

Valós és kevésbé valós veszélyek

kevésbé valós veszély, sőt, már-már az abszurditást súrolja az az elmélet, miszerint az 5G hálózatokon keresztül manipulálnák majd a jövőben a mikrochipeket az emberek fejében, ily módon távirányított rabszolgákat létrehozva,

Egyrészt az nem reális veszély és lehetőség a közeljövőben, hogy odáig jusson a technika előállítás és fenntarthatósági szinten, hogy több milliárd emberbe ültessenek chipet.

Másrészt a mikrochip sokkal inkább az elit, a gazdagok kiváltsága lesz ezen a szinten az egészségügyi haszna mellett.

Akik meg fogják tudni fizetni a chipet, akár szuperképességekre is szert tehetnek, növelhetik a memóriájukat, intelligenciájukat…stb.

Nyugodtan fekhetünk tehát le aludni: ha valaha uralomra is akarnak majd törni a fejünkbe ültetett chipeken keresztül, azt nem mostanában fogják megtenni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék chip

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.