CímlapsztorikÉrdekes világ

Ennyi volt, mától vége is a teraszozásnak!

Mindenki a nagy terasznyitást várta, még Orbán is megivott egy sört az egyiken. Aztán most mindent elmoshat a mai nap!

Vasárnap észak felől hidegfront érkezik, emiatt kevés napsütésben lesz részünk, felhős lesz az ég, főként északkeleten várhatók záporok, zivatarok

– olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Hirdetés

Török László meteorológus a Front hátán front című videóban elmondta: a jövő hét első napjaiban is folytatódik a változékony, az ilyenkor szokásosnál hűvösebb idő, éjszaka helyenként fagypont alá csökken a hőmérséklet. Szerdától újabb frontok alakítják időjárásunkat, kezdetben meleg-, majd pénteken hidegfront vonul át felettünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-nek szombat délután eljuttatott jelentésében azt írja, ma még sok lesz a napsütés, csapadék nem várható.

Az éjszaka második felében észak, északnyugat felől szakadozott felhősáv érkezik, amely vasárnap napközben halad tovább délkelet felé.

Vasárnap elsősorban az ország északi, északkeleti harmadán valószínű többfelé zápor, zivatar, de helyenként másutt is előfordulhat záporos csapadék.

Reggelig többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, majd vasárnap főként az Észak-Dunántúlon és a főváros tágabb környezetében megerősödik az északnyugati szél, emellett a záporok, zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 19 fok között valószínű északkeleten az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékekkel.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.