Érdekes világ

Ezen mindenki gondolkodjon el otthon vacogva, rettegve az energiaáraktól…

Miközben otthon kapcsolgatod a villanyokat, pakolod a fát a kandallóba, és azon merengsz, hogy mit fogsz enni a jövő hónapban, és nincs pénzed nyaralásra sem, nemhogy új játékot venni a gyereknek, akkor majd JUSSON ESZEDBE HOGY…

…hogy a kormány politikusai méregdrága bécsi szállodákban szállnak meg, ahol Operára nyíló erkély is van, és ahol 6717 euró egyetlen éjszaka.

…hogy az ellenzék a kormány pénzén, azaz a TE PÉNZEDEN óbégat a parlamentben, biodíszletként szolgálva a hatalom cirkuszában. Ők azok, akik még mindig nem értik, mi folyik itt, vagy csak nem akarják megérteni, mert akkor ott kellene hagyni a jó kis fizetést, meg a parlamenti melegedőt.

Hirdetés

…hogy a parlamenti politikusaink gyermekei mind nyugati neves egyetemeken tanulnak, miközben szüleik teli pofával azt hirdetik az országnak, hogy a Nyugat hanyatlik és velejéig romlott. Valahogy mégsem látom mondjuk Orbán Ráhelt, ahogyan a Moszkvai Állami Egyetemen tanulna.

…hogy Gyurcsánynak van mivel a tejbe aprítania még ezekben a válságos időkben is, és a kisember eszébe sem jut.

…hogy a politikai elit jelentős része legfeljebb a medencéje fűtéséről, vagy a “tévé szobáról” mond le az energiaválságot ugyanis telibesz-rják. Vagy hát, van az az orosz gáz…?

…hogy ezek a közszolgák duplájára emelték a fizetésüket akkor, mikor a legnagyobb megélhetési válság közeleg és megszüntették a rezsicsökkentést.

…hogy politikust még nem láttál emberek közé menni (tisztelet a kivételeknek), mindig a fekete merci, lesötétített ablak és a kokainfüst magányából merengenek a tájon, de fingjuk nincs arról, mi van vidéken.

…hogy a magyar politikusaink a te, az ők, a MI pénzünkből kampányolnak 4 évente azért, hogy aztán hatalomra kerülve újabb 4 éven át hülyét csináljanak belőlünk, függetlenül attól, hogy jobbról vagy balról gombolják azt a bizonyos fehér inget.

…hogy míg te egy életen át gürcölsz, KECCSÖLSZ, addig a rajtad keresztülmászó, arcodba belekönyöklő politikusok amint hivatalba lépnek, nap mint nap hoznak olyan döntéseket, amikkel egy élet munkáját lehetetlenítik el.

…hogy valójában HATALMAD VAN FELETTÜK.

Ezt kevesen tudják és értik, de így van. A mi adóforintjainkból bohóckodnak a parlamentben. Mi etetjük, mi ruházzuk őket, és az üzemanyagot a százmilliós luxusautóikba is mi tankoljuk.

Hirdetés

Ideje lenne ha ez tudatosulna bennünk, és elkezdené a TÖMEG elvárni azt, hogy ezek az öltönyös g-cik végre államférfiakként NE CSAK MAGUKÉRT, hanem a NEMZETÉRT dolgozzanak…!

Forrás: Zavatszki Milán

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.