Misztikum

Ezt 3400 éves egyiptomi templomot soha nem lett volna szabad megtalálnia az emberiségnek…

A régésztársadalom és az emberi faj azt fogja kívánni, bárcsak örökre a föld alatt maradt volna… megrengető titok bölcsője tárulhatott fel, mely mindent boríthat az emberiség múltjával kapcsolatban.

Nem várt feltárás, egy lappangó titok

Az egész még néhány éve történt, amikor is egy illegális ásatáson találtak valamit, amit az emberiség elől egészen eddig titkoltak. Sőt, még ezután is.

Ugyanis a leletet azóta sem mutatták be a széles nagyközönség előtt, illetve csak egyes részleteit, és az igazán érdekes dolgokról, amit odalenn találtak, egy só sem esett.

Hirdetés

Az illegális ásatásra nem véletlen nem kaptak soha engedélyt az ásatást végző régészek, ugyanis állításuk szerint bár az egyiptomi kormány tudott arról, hogy létezhet egy több ezer éves templom a szóban forgó területen, rejtélyes módon nem volt érdekelt abban, hogy ezt a templomot feltárják.

3400 éves földalatti templom

A templom eredetileg III. Thotmesz fáraó idejéből származott, és úgy nagyjából 3400 éves volt.

Ő volt az ókori egyiptomi XVIII. dinasztia hatodik fáraója. Kisgyermekként került trónra apja, II. Thotmesz halála után. Mostohaanyja, Hatsepszut eleinte régensként kormányzott, majd magához ragadta a hatalmat. Thotmesz csak huszonkét évvel később, Hatsepszut halála után kezdte meg önálló uralkodását.

A régészcsoport azért tárta fel illegálisan a templomot, mert tudták, hogy létezhet a helyszínen egy templom, és értékes kincsek rejtőzhetnek benne.

A régészcsoport azonban később váratlanul felszívódott, és csak töredék információk vannak ara vonatkozóan, hogy pontosan mi történhetett, de a források szerint a régészek olyan dolgot találtak odalenn, ami miatt soha többé nem tértek vissza a helyszínre.

Legalábbis azok az emberek akik az illegális ásatásban részt vettek, és engedély nélkül hatoltak be a templom belső részeibe.

Kormányszinten eltusolták a felfedezést?

Az egyiptomi kormány ugyanis szerintük nem véletlen nem ásatta ki soha a templomot. Ugyanis olyan leletek, dokumentumok, és feljegyzések hevertek odalenn, a templom mélyében elrejtve, melyek bizonyíthatták volna az előző emberiség létét itt a Földön.

Ezen dokumentumok között voltak elírások, melyek piramishoz hasonló alakzatokhoz tartozó építési leírások, egyfajta útmutatók voltak. Ezekkel csak az volt a „gondja” a tudománynak, hogy ne létezhettek volna, mivel több tízezer évesek voltak.

Az akkori időkben pedig hivatalosan nem ismerünk egyetlen olyan civilizációt sem, mely képes lett volna egy ilyet megépíteni.

Hirdetés

Az előző emberiség meggyőző bizonyítékai?

Sőt, abban az időben nem léteztek fejlett, csoportosulni, és így boldogulni képes emberi társadalmak, akkoriban kezdtek kialakulni ugyanis a társadalom alapjai, de azt nem tudják elképzelni, hogy piramisokhoz hasonló alakzatokat tudtak volna építeni.

Az mindenképp összehangolt munkát feltételez, amire csak egy több ezer éve társadalomban élő fejlettebb ókori vagy ősi civilizáció képes.

Ezt az információt nem hagyhatták, hogy a felszínre kerüljön.

A meg nem erősített források szerint az 1920-as években az egyiptomi kormány és az akkori régésztársadalom tisztában volt vele, hogy léteznek történelem előtti időkre utaló leletek, dokumentumok, írásos, és egyéb emlékek.

Ez pedig nem csak a muzulmán hitvilágnak mondott ellent, de az alapvető emberi történelem idővonalának is, melyet a világ történelemtankönyveiből ismerünk.

A sötét titkot nem engedték feltárni, és senki sem kapott engedélyt nem csak ennél a templomnál, de más helyszíneken való ásatások elvégzésére sem.

Egyiptom, és világszerte is egyre több olyan lelet kerül elő a föld alól, melyek ellentmondanak mindannak, amit velünk a történelemről, és az emberiség múltjáról tanítottak.

Ha valóban létezett előttünk egy másik emberi civilizáció, akkor nagyon újra kell gondolnunk mindazt, amit tudunk a saját fajunkról…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!