Érdekes világMisztikum

Ferenc pápa haldoklik? Már tolószékben van és járni is alig bír, elhagyta az ereje?

A Vatikán első emberének végnapjai a világ végnapjai? Ferenc pápát hamarosan Petrus Romanus válthatja, aki alatt “Róma leromboltatik”, és rászabadul a világra az Antikrisztus?

Egyre több olyan bizonyíték gyűlik a Vatikán falain belül, melyek azt mutatják, hogy nagyon közel van Ferenc pápa uralkodásának vége.

Azt már közel fél évtizede lehet tudni róla, hogy súlyos gyerekkori betegségének szövődményeként fél tüdővel éli életét, ezért a covid alatt sokan gondolták úgy, hogy meghalhat.

Hirdetés

Most azonban tényleg úgy tűnik, mintha kezdené elhagyni az ereje.

Ferenc pápa lemondásával kapcsolatban több hír is felröppent. Mindenki az egészségügyi állapotának súlyosbodását pedzegeti.

Mindennek hatására meg is indulhatott már a hatalmi harc is a színfalak mögött.

Egyre több felvételt látni, amin Ferenc pápát segítik, mert már szinte járni sem bír.

Sőt, egyes hírek szerint már a színfalak mögött a Vatikánban az ideje egy jelentős részét tolószékben tölti.

A pápa elgyengülése ismét fölerősítette azokat a hangokat, feltételezéseket, hogy közelegnek a Végidők, az az Antikrisztusi kor, mely után a Vatikán megsemmisül, Róma pedig leromboltatik.

Ferenc pápa lemondása vagy halála közeleg – vélik ezek a hangok, és szerintük őt fogja követni az egyház legutolsó pápája, akit a Szent Malakiás által megírt pápajósló dokumentum csak Petrus Romanusként emleget.

Ez pedig sokak szerint nem mást jelenti, mint Erdő Péter lehetséges pápává válását.

Egyúttal az a végzetes feladat hárulhat az első magyar pápára, hogy az uralkodása alatt következzék b e a világvége és a Vatikán bukása.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.