Érdekes világ

Fizetős lesz az RTL: Már idén bevezethetik az előfizetéses szolgáltatást

Kiderült, mit tervez az RTL: fizetős lesz, lezárul egy korszak.

Egy igen érdekes dologra derül fény az utóbbi hetekben.

Az RTL egyre több olyan sorozaton kezdett el dolgozni, amik önmagukban nem férnének el műsoridőben meg sehogy sem a csatornán.

Hirdetés

Arról is lehetett egy ideje hallani, hogy a csatorna valami nagyobb szabású meglepetésen dolgozik, amivel egy új korszak nyílhat az RTL életében.

Most kiderült, hogy miről is lehet szó, ugyanis az európai RTL csoport az utóbbi időben nagyon ráállt a fizetős streamingre, és ennek keretében nemrég bejelentették, hogy Németországban és Hollandiában megháromszorozzák a streamingszolgáltatójukra készülő, saját gyártású tartalmak számát a következő 4 évben.

A SorozatWiki szúrta ki, hogy Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója előadást tartott az RTL csoport tulajdonosa, a Bertelsmann SE & Co. KGaA Management Meetingjén, és bemutatta a magyar RTL digitális stratégiáját, melynek keretében például az RTL Most és az RTL Most+ hamarosan RTL+ névre keresztelődik át.

Ez azért érdekes, mert ugyanezen a néven fut a cégcsoport németországi streamingszolgáltatója is, aminek fizetős részére nagyon sok saját tartalom készül. Ez arra enged következtetni, hogy az RTL hamarosan a német mintára elindítja Magyarországon is az új, fizetős RTL+-ot

– ez máris megmagyarázná, hogy hova kerülne az a sok sorozat, aminek fejlesztésén dolgoznak.

Igen ám, dehát az RTL Magyarországnak van már egy RTL+ nevű televíziós csatornája!

Ez a csatorna hamarosan új nevet fog kapni, és onnantól kezdve RTL 3-ként lesz megtalálható.

A SorozatWiki megkérdezte az RTL Magyarországot, hogy mikor várható a hivatalos bejelentés a változásokról és az új streaming platformjukról, de nem kívántak válaszolni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.