Címlapsztorik

Földi élet a Holdon: a NASA beismerheti a Hold-civilizáció létezését?

Az elmúlt napok eseményei alapján döbbenetes bejelentésre készülhet az Amerikai Űrügynökség.

Földönkívüli és földi élet a Holdon? A NASA sokkoló bejelentése

A NASA szerint élet lehet a Holdon, legalábbis az amerikai űrhivatal Goddard Űrutazási Központjának bolygókutatója, Prabal Saxena és kutatócsoportja arra jutott a frissen bemutatott tanulmányában, hogy a mikrobiális élet képes lehet fennmaradni a Hold déli sarka közelében.

Bár arrafelé egyes helyeken állandó sötétség és -203 Celsius-fok uralkodik, akadhatnak olyan repedések/rések, amelyek bizonyos mikrobiális életformák számára potenciálisan lakható területeket biztosíthatnak.

Hirdetés

„Jelenleg azon dolgozunk, hogy megértsük, mely konkrét organizmusok lehetnek a legalkalmasabbak az ilyen régiókban való túlélésre, és hogy a holdi sarkvidékek mely területei lehetnek a legideálisabbak az élet fenntartására.”

-jelentették ki.

2025: a nagy felfedés korszaka és a Hold-civilizáció nyilvánosságra hozatala?

Ha minden a NASA tervei szerint alakul, akkor az Artemis–3 elnevezésű küldetéssel 2025 év vége felé – több mint 50 év után – ismét embert juttathat a Holdra.

Sokan úgy gondolják, hogy a NASA azért tűzte ki a 2025-ös dátumot, hogy legyen idő felkészíteni a nyilvánosságot és a társadalmat a teljes igazságra.

Az összeesküvés elméletek szerint ugyanis a NASA jóval többet tudhat, mint bárki gondolná.

Sőt, régóta keringenek különféle szóbeszédek arról, hogy a Holdon egy 250 milliós létszámmal rendelkező félig emberi, félig földönkívüli kolónia virágzik.

A hatalmas Holdváros fényei a Földről nem látszanak mert a Hold sötét, számunkra nem látható oldalán helyezkedik el.

Erről beszélt korábban John Lear volt CIA alkalmazott is, valamint Niara Isley űrhajósnő is.

Egyelőre nincs bizonyíték

A teória hívei szerint a lakosság felkészítése zajlik a teljes igazságra, vagyis 2025-ben bejelentik ennek a holdi civilizációnak a létezését, addig pedig fokozatosan szoktatják hozzá a nyilvánosságot az igazságmorzsák adagolásával.

Hirdetés

A szkeptikusok szerint erről szó sincs és nincs is bizonyíték arra, hogy a NASA titokban valóba Hold kolóniát épített volna a földönkívüliekkel közösen.

Ugyanakkor számos forrás állítja – igaz, bizonyítékok nélkül, bemondásra – hogy valóba “élnek odafent” emberek és idegenek egy hatalmas közösségben.

A szkeptikusok szerint mindenesetre már az is jelentős mérföldkő, hogy a NASA komolyan felvettette az élet jelenlétének lehetőségét egy másik, földönkívüli égitesten.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!